Web Analytics
More
    Reklāma

    LastPass Connect – izmanto viedtālruni, lai atslēgtu datoru

    Jaunākie raksti

    Pazīstamais paroļu uzglabāšanas lietotnes izstrādātājs LastPass šobrīd izmēģina jaunas lietotnes darbību, kas ļaus ātri un ērti atslēgt datoru, ja vien tavs viedtālrunis atrodas tā tuvumā.

    LastPass Connect lietotne pagaidām ir slēgtā (pieejama tikai ar ielūgumiem) beta izmēģināšanas stadijā, bet te uzreiz jānorāda, ka LastPass Connect tā arī var nenonāk pie lietotājiem kā gala versija, ja tiks saņemtas negatīvas atsauksmes beta testu laikā.

    Reklāma

    LastPass Connect lietotnes darbība kopē Apple Auto Unlock iespēju, kas iestrādāta Mac datoros un Apple Watch. Apple, protams, neļauj Android viedtālruņiem izmantot Auto Unlock iespēju (Auto Unlock pat nesadarbojas ar iPhone), bet LastPass Connect lietotne sadarbosies ar Android, Apple iOS, kā arī Windows un Mac datoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    03.05.2018 10:48

    Ļoti “izsmeļoša” informācija.
    Kāda īsti ir doma šai programmai? Tā atbloķēs automātiski (turēs atbloķētu) datoru vienmēr, kad telefons atrodas netālu no datora, vai tomēr telefonā būs kautkas jāievada lai tas notiktu. Ja vienmēr turēs vaļā, tad kāda jēga vispār bloķēt datoru, ja to tik vienkārši varēs atbloķēt. Ja kaut kas jāievada, tad kāda jēga no tādas programmas, ja ērtāk un ātrāk ir uz klaviatūras ievadīt paroli (PIN) nekā vilkt telefonu ārā no kabatas un vadīt tur to pašu?
    Ko nozīmē “atrodas tā tuvumā”? pēc kā noteiks tuvumu? BT? Ne visiem portatīvajiem datoriem tāds ir, par stacionārajiem vispār nerunāsim.

    Reklāma