Web Analytics
More
    Reklāma

    Magic Leap Ķīnā izrāda papildinātās realitātes iepirkšanos

    Jaunākie raksti

    Lai arī nelabvēļi Magic Leap iznākšanu šī gada laikā noliedz, tomēr uzņēmums ir spējis Ķīnā parādīt strādājošu tehnoloģiju. Magic Leap sadarbībā ar savu lielāko investoru Alibaba ir parādījis, kā strādās Magic Leap izveidotās tehnoloģijas. Video diemžēl ir ķīniešu valodā, tomēr var noprast, ka Magic Leap atradīs vietu arī pārdošanas veicināšanā.

    Magic Leap savu produktu dēvē par miksēto realitāti, tādējādi daļēji norobežojoties no tā nosaukšanas par papildināto realitāti. Pirms pāris nedēļām Magic Leap pārstāvis konferencē, kas notika slēpošanas kūrortā Aspenā, nodēvējis savu produktu par jau ļoti reālu, dodot arī norādes, ka Magic Leap testētājiem būs pieejams šajā rudenī, tomēr to nekādā veidā neapgalvojot.

    Reklāma

    Magic Leap ir saņēmis kopumā aptuveni 1.3 miljardu dolāru investīcijas no Google, Qualcomm, Legendary Entertainment, Lucasfilm un vairākiem citiem investoriem. Magic Leap ir iepriekš mētājies ar visādiem skaļiem saukļiem – “pasaule ir Magic Leap darbvirsma”, “Magic Leap uzlabos cilvēka uztveri” utt. Visticamāk, ka Magic Leap ir spējis investoriem parādīt strādājošu produktu, kā tam būtu jābūt pēc tik ilgu gadu darba un milzīgu finanšu līdzekļu piesaistes. Tiek pieļauts, ka Magic Leap būs visai līdzīgs Microsoft Holo Lens, tehnoloģija nāks roku rokā ar briļļu lietošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma