Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC plāno nākt klajā ar jaunām viedajām brillēm

    Jaunākie raksti

    Elektronikas ražotājs HTC paziņojis, ka janvārī iepazīstinās ar savām jaunajām flagmaņu klases virtuālās/papildinātās realitātes brillēm. Uzņēmums nosolījies galvenās tehniskās specifikācijas, kā arī ierīces nosaukumu paturēt noslēpumā līdz 5. janvārim, kad norisināsies ikgadējā tehnoloģiju izstāde “CES 2023”.

    HTC globālais produktu vadītājs Shen Ye, runājot par jaunajām brillēm, atklājis, ka ierīce būšot maza, viegla un universāla, tādā veidā nodrošinot pilnvērtīgu un patīkamu virtuālās un papildinātās realitātes pieredzi. Uzņēmums dalījies ar vienu ierīces attēlu, kas redzams šī raksta augšā un pasaka nedaudz priekšā, ko sagaidīt.

    Reklāma

    Ražotājs atklājis, ka brilles piedāvās dažādas funkcijas, kas ļaus ērti un pilnvērtīgi izbaudīt VR/AR pieredzi. Tās būs aprīkotas ar uz āru vērstām kamerām, kas sniegs jauktās realitātes pieredzi. Ierīce paredzēta gan izklaidei, kā videospēlēm, gan arī nopietnāku un jaudīgāku darbu veikšanai, piemēram, atsevišķiem darba pienākumiem. To darbības laiks ar vienu uzlādi sasniegs divas stundas.

    Jāpiezīmē, ka HTC jau ir diezgan liela pieredze viedo briļļu izstrādē. Uzņēmuma kontā ir  tādi modeļi kā, piemēram, “Vive”, “Vive Pro Eye”, “Vive Cosmos”, “Vive Flow”, “Vive Air”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    sanijs
    18.12.2022 12:43

    Visi šie brīnumi ir startā neveiksmei nolemti mēsli. Nezinu nevienu, kas nopircis viedās brilles, vai kko līdzīgu, lietotu viņas ilgtermiņā. Pēc nedēļas jau tirgo tālāt nākošajam. Tas pats liktenis būs metaversam – nebūs .

    Kristiāns
    18.12.2022 23:22
    Reply to  sanijs

    Laikam jau atkarīgs, ko no tā produkta sagaidi. Es Quest 2 pārsvarā izmantoju priekš Beat Saber un LES MILLS BODYCOMBAT. Retāk arī pieslēdzu pie PC, lai paspēlēt Alyx. Nav ne vainas. Pārdot negrasos

    Reklāma