Web Analytics
More
    Reklāma

    No BMW un MINI auto borta datoriem varēs kontrolēt GoPro kameras

    Jaunākie raksti

    GoPro kameras ir zināmas tuvu un tālu, jo īpaši ekstrēmo sporta veidu cienītāju vidū. Tās var pamanīt arī motoru sporta sacīkstēs, pie sporta auto nereti tiek piestiprinātas vairākas šādas kameras, lai varētu iemūžināt braucienu. Populāru kameru ražotājs ir noslēdzis vienošanos ar BMW un MINI auto ražotāju un tagad GoPro kameras būs iespējams savienot ar auto borta datoriem, lai tās ērti pārvaldītu.

    Kā tas darbojas? Iesākumam, BMW vai MINI automobilim jābūt pietiekami jaunam (iespēja būs pieejama BMW un MINI auto, kas ražoti sākot no 2012. gada) un aprīkotam ar BMW Apps vai MINI Connected funkcijām. Pēc tam ņemam GoPro kameru, kas spēj darboties WiFi bezvadu interneta tīklos (vismaz HERO3+) un vismaz iPhone 4 viedtālruni (ar uzstādītu GoPro aplikāciju), ko pievienojam pie auto vai nu ar USB kabeli, vai speciālu BMW aksesuāru – pāreju. Kad būsim kopā savienojuši abas ierīces ar auto, tā borta datorā (BMW Connected Drive vai MINI Connected) redzēsim kameras pārvaldības rīkus un pat video, ko uzņem kamera. Video auto borta datorā netiks attēlots līdzko uzsāksim kustību, drošība svarīgāka! Aplikācijā ir iespējams aktivizēt vienu no sešiem video uzņemšanas režīmiem (Leisure Drive Facing Out, Night Driving, Sport Drive Facing Out, Drive Camera Facing In, Winding Road Time-lapse, Straight Road Time-lapse), kā arī redzēt uzņemtā video ilgumu, baterijas atlikumu un WiFi signāla stiprumu. No auto aplikācijas braucējs arī varēs nosūtīt kameru miega režīmā, lai taupītu tās enerģiju.

    Reklāma

    Šī iespēja ļaus krietni ērtāk nofilmēt mūsu braucienus un vairs nebūs no uzņemtā video jāgriež laukā kadri, kuros redzams kā mēģinam ieslēgt kameru.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Z3aolMKSMsE]

    AvotsGoPro
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma