Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW paver priekškaru jaunajam Neue Klasse X elektriskajam krosoveram

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs BMW aktīvi izstrādā jaunās paaudzes jeb Neue Klasse elektriskās automašīnas un bavārieši snieguši nelielu ieskatu vienā no saviem auto – tas ir Neue Klasse X elektriskais krosovers, kurš savu publisko debiju piedzīvos šonedēļ.

    Ražotājs jau pērn testēja prototipus, kas maskēti ar kamuflāžas krāsojumu, bet tagad BMW pavēris priekškaru mašīnas salonam, kur nedaudz redzam priekšējo paneli, daļu no stūres un mašīnas multimediju ekrānu. Domājams, ka šis koncepts sērijveida izpildījumā pārtaps par jaunās paaudzes iX3.

    BMW jau iepriekš izteicies, ka šie jaunās paaudzes auto pie klientiem dosies 2025. gadā, saglabājot, bet pārstrādājot BMW tipiskos dizaina risinājumus. Tāpat ražotājs sola ievērojamus uzlabojumus efektivitātē – 30% lielāku nobraucamo attālumu ar vienu uzlādi, lielāku uzlādes jaudu un citus labumus. Platformas uzbūve BMW ļaus radīt mašīnas, kuru jauda pārsniedz 1000 zirgspēkus, bet kompānijas valdes locekļi izteikušies, ka platforma tīri tehniski spētu nodrošināt arī 1000 kilometrus ar pilnu akumulatoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma