Web Analytics
More
    Reklāma

    Drošiem viedtālruņiem drošu aplikāciju veikalu

    Jaunākie raksti

    Blackphone tiek uzskatīts (vai vismaz viņi paši sevi uzskata) par drošāko Android viedtālruni. Blackphone sola nosargāt lietotāja privāto informāciju un drīzumā viedtālruņa iespējas kļūs vēl nepārspējamākas, jo tiks izslēgts visu mūsdienu drošības risinājumu vājais posms – cilvēks.

    Blackphone izziņojuši lielu Android operētājsistēmas pielāgojuma PrivatOS jauninājumu, kas nesīs sev līdzi vairākus būtiskus uzlabojumus. Iesākumā Blackphone atdalīs PrivatOS lietotāja privāto un darba saturu, gluži kā tas tagad iespējams Android 5.0 Lollipop, izveidojot vairāku lietotāju kontus.

    Reklāma

    PrivatOS papildinās Blackphone drošību ar pašu veidotu aplikāciju veikalu. Tādā veidā Blackphone veidotāji varēs uzturēt samērā slēgtu ekosistēmu, jo tiks piedāvātas tikai pārbaudītas un drošas aplikācijas. Blackphone aplikāciju veikals savu darbību uzsāks jau janvārī.

    Šis ir viens no prātīgākajiem Blackphone lēmumiem, izslēdzot lietotāja vēlmi drošā viedtālrunī uzstādīt nepārbaudītas un attiecīgi par nedrošām uzskatāmas aplikācijas.

     

    Avotsbgr.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma