Web Analytics
More
    Reklāma

    Polestar Phone viedtālrunis tiks izziņots 23. aprīlī

    Jaunākie raksti

    Beidzot oficiāli zināms, ka elektroauto zīmols Polestar nākamās nedēļas otrdienā izziņos savu viedtālruņa modeli Polestar Phone.

    Šis īpašais viedtāltunis tika izziņots pagājušajā gada novembrī, taču vēl nebija zināma precīza specifikācija un pieejamības laiks. Taču bija nojaušams, ka Polestar Phone tiks bāzēts uz Meizu 20 Pro modei ar speciāli pielāgotu Android versiju, kas maksimāli integrēsies ar Polestar elektroauto.

    Reklāma


    Tagad Polestar ir atklājis, ka telefons tiks prezentēts 23. aprīlī. Tam būs ļoti šauras ekrāna apmales, kā arī to attiecība būs 21:9, kas nav pārāk populāri mūsdienu viedtālruņiem. Šādu malu attiecību piedāvā, piemēram, Sony Xperia 1 V. Ekrāna apmaļu platums ir 2.2mm, kas gan nav šaurākais rādītājs tirgū, tomēr ir ļoti cienījams rezultāts, lai sniegtu efektu, ka ekrāns nosedz gandrīz visu telefona priekšu.

    Telefona rāmis ir veidots no alumīnija un tas būs pieejams neitrāli baltā krāsā. No dizainiskās puses viens no interesantākajiem elementiem varētu būt zelta krāsas rāmis LED zibspuldzei, atsaucoties uz to kā “zviedru zelta” toni. Polestar Phone būs aprīkots ar trim aizmugurējām kamerām: 70 mm f/2.08 telefoto kamera, a 23 mm f/1.9 galvenā kamera un 15 mm f/2.4 ultra platleņķa kamera.

    Tikmēr telefona interfeiss būs vienkāršs un ieturēts, lai ietu kopā ar paša Polestar zīmola dizainisko valodu un auto. Balstoties uz pieejamo informāciju, jaunais telefons piedāvās līdzīgu funkcionalitāti kā Meizu 20 Infinity.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    18.04.2024 09:34

    Lasu tā – Ķīnas auto ražotājs nevis pielāgo auto, lai tas sadarbotos ar visiem telefoniem, bet pielāgo Ķīnas ražotāja telefona modeli.

    Alberts Kviesis
    18.04.2024 10:41

    Taču bija nojaušams, ka Polestar Phone tiks bāzēts uz Meizu 20 Pro modei ar speciāli pielāgotu Android versiju….
    ——
    Atradi kļūdu? Spied Ctrl+enter

    Labvēlis
    18.04.2024 10:53

    Ķīna spiežas pa visām vīlēm ārā.

    trx450
    18.04.2024 18:02

    Kad būs čigānu zelta krāsā tad varētu kļut interesanta prece

    Janis
    18.04.2024 20:16

    Beidzot! Ķīnas kvalitāte priecē.

    Reklāma