Web Analytics
More
    Reklāma

    Digital Freedom Festival un LatBAN izsludina pieteikšanos startup konkursam

    Jaunākie raksti

    Digital Freedom Festival sadarbībā ar biedrību Latvijas Biznesa enģeļu tīkls (LatBAN) izsludina pieteikšanos pirms-sēklas (pre-seed) stadijas startup uzņēmumiem novembra Investīciju sesijai. Pirmo reizi 10 labākie startup uzņēmēji prezentēs savu biznesa ideju Digital Freedom Festival ietvaros 28.novembrī Latvijas un starptautiskajiem biznesa eņģeļiem. Plānots, ka festivālu apmeklēs līdz pat 1300 dalībnieku no visa reģiona, tai skaitā, investori, korporāciju vadītāji un žurnālisti.

    Digital Freedom Festival līdzdibinātājs Uldis Leiterts: “Startup Pitch konkursi ir ideāla vieta, kur startup uzņēmēji var testēt savu ideju, pārliecināties par tās ģenialitāti un potenciālu, vai gluži pretēji – saprast, ka tālāka enerģijas un laika investēšana tajā neatmaksāsies. Savukārt investoriem tā ir iespēja noķert savu “zelta zivtiņu” ar straujas izaugsmes potenciālu un dot tai iespēju no Latvijas ezeriem izrauties pasaules ūdeņos.”

    Reklāma

    Konkursam ir aicinātas pieteikties motivētas startup komandas ar jau izstrādātu vai gandrīz izstrādātu produkta prototipu. Īpaša uzmanība tiks pievērsta produkta vai pakalpojuma pārdošanas stratēģijai.

    Investīciju sesijai aicināti pieteikties arī investori

    LatBAN Investīciju sesijai aicināti pieteikties arī investori, lai iegūtu kontaktus ar potenciāli strauji augošu projektu īstenotājiem un lai pārliecinātos par ideju dzīvotspēju, izaugsmes iespējām ilgtermiņā un izskatītu iespējas investīciju piešķiršanai.

    LatBAN dibinātājs un valdes loceklis Juris Birznieks: “Startup Pitch konkursa ietvarā investoriem būs iespēja redzēt arī starptautiskus projektus un salīdzināt to kvalitāti un izaugsmes potenciālu ar Latvijas startup uzņēmējiem. Vēl šis pasākums ir iespēja investoriem uzsākt sadarbību, investējot startup kopā ar ārvalstu investoriem, kuri arī būs šī pasākuma viesi.”

    Pieteikšanās nosacījumi

    Lai pieteiktos Investīciju sesijai, startup uzņēmējiem līdz 5. novembrim jāaizpilda pieteikuma forma novembra Investīciju sesijai starptautiskajā privāto investoru platformā gust.com. Konkursa finālisti tiks paziņoti 9.novembrī. Lai piedalītos konkursa fināla sesijā, 10 labākie startup tiks aicināti iegādāties Digital Freedom Festival Startup ieejas biļetes.

    Savukārt investoriem jāsūta pieteikums uz aiga.kalbjonoka@latban.lv. Investori konkursa finālu varēs apmeklēt bez maksas, taču, lai apmeklētu citus Digital Freedom Festival pasākumus, būs nepieciešamas ieejas biļetes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma