Web Analytics
More
    Reklāma

    Google par 5,4 miljardiem dolāru iegādāsies kiberdrošības uzņēmumu Mandiant

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Google paziņojis par savu interesi iegādāties kiberdrošības uzņēmumu Mandiant, lai stiprinātu Google Cloud mākoņservisa drošību un paplašinātu pakalpojumu klāstu.

    Darījuma summa tiek lēsta 5,4 miljardu dolāru apmērā, kas ir līdz šim otrs lielākais Google pirkums aiz Motorola par 12,5 miljardiem 2012. gadā. Mandiant iegāde ir saistīta ar Google Cloud servisu, izmantojot uzņēmuma pieredzi tādos pakalpojumos, kā draudu noteikšana un inteliģence, dažādi automātiski atbildes rīki, kā arī testēšana, apstiprināšana un beigu beigās drošība. To visu sniedzot kā konsultāciju citiem uzņēmumiem.

    Reklāma

    Mandiant vārds varbūt nav tik plaši pazīstams ikdienas lietotāju pulkā, tomēr kibedrošības uzņēmums savu slavu ieguva 2020. gada decembrī, atklājot SolarWinds kiberuzbrukumus ASV valdībai. Tiek uzskatīts, ka tie bija saistīti un pasūtīti no Krievijas. Īpaši notiekošā kara laikā Ukrainā var novērtēt, cik liela nozīme ir kiberdrošībai un dažādas informācijas pieejamībai un nopludināšanai. Google saredz Mandiant kā nākotnes soli, lai uzlabotu savus servisus un sniegtu vēl augstākas klases drošības pakalpojumus saviem klientiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma