Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple HomePod mini, iespējams, ir iebūvēts temperatūras sensors, kurš pagaidām nedarbojas

    Jaunākie raksti

    Pēc pieejamās informācijas no medija Bloomberg un ierīču izjaucējiem iFixit, jaunajā Apple HomePod mini ir iebūvēts temperatūras un mitruma sensors tieši iekštelpām. Iespējams, ka tā darbība varētu tikt ieslēgta ar sistēmas atjauninājuma palīdzību, taču pagaidām par to nekas neliecina.

    Šis temperatūras sensors viedajā skaļrunī atrodas nostāk no galvenajām elektroniskajām komponentēm, un atrodas elektriskā kabeļa tuvumā. Tas liek domāt, ka tas nav paredzēts, lai noteiktu pašas iekārtas temperatūru un potenciālo uzkaršanu, bet tieši papildu funkcionalitātei. Ir gan pieejami citi Apple HomeKit sistēmā esošie produkti, kas ļauj kontrolēt istabas temperatūru, ja tā kļūst par karstu, piemēram, automātiski ieslēgt ventilatoru.

    Reklāma

    Avots: iFixit

    Līdz šim gan nekas neliecina par to, ka Apple gatavojas šo HomePod mini funkcionalitāti ieslēgt un piedāvāt, jo kāpēc gan tas netika reklamēts un piedāvāts jau oktobrī, izlaišanas brīdī. Tāpat, lietojot HomeKit lietotni, nebūs iespējams iegūt datus par telpu temperatūru un mitrumu, izmantojot tikai HomePod mini. Tā vietā ir iespējams lietot citus viedos termometrus.

    Jau ziņojām, ka pagājušajā nedēļā Apple oficiāli pārtrauca piedāvāt savu pirmo un lielāko HomePod viedo skaļruņi, kas kopumā nav nesis vēlamo rezultātu un nav iedzīvojies uzņēmuma ekosistēmā. Tagad kā vienīgā ierīce, kas ir pieejama, ir HomePod mini.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma