Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple prezentē sava viedā skaļruņa HomePod mini versiju

    Jaunākie raksti

    Pirms gada es šādu Apple prezentācijas apskatu Kursorā lasīju un iedomājos, kā es to varētu nodot lasītājiem, bet, paejot vienam gadam, man ir radusies šī vienreizējā iespēja iepazīstināt mūsu lasītājus ar ilgi gaidītājiem jaunumiem par HomePod mini un iPhone 12.

    Šoreiz Apple prezentācija iesākas ar video, kas filmēts naktī, kurā kā ierasts vērojams Apple parks, un neiztikt bez ikoniskās varavīksnes skulptūras tā iekšienā. Tāpat krītošas zvaigznes un austošs rīts, ienesot gaismu šajā Kupertino vietā, un lēnām tuvojoties Stīva Džobsa vārdā nosauktajai konferenču ēkai. Prezentācija sākas ar atskatu uz septembrī atklātajiem Apple Watch viedpulksteņiem un iPad planšetdatoriem, secīgi nonākot pie pirmā jaunuma, kas ir Apple HomePod.

    Baumas izrādījušās patiesas, un Apple prezentējis atjaunotu un samazinātu versiju savam viedajam skaļrunim Apple HomePod. Tas ir ievietots audumā, kas veido režģa formu, un saglabāts raksturīgais krāsu indikators skaļruņa augšpusē. Tas nodrošinās patīkamu skaņu, kā arī darbosies ar Siri, lai nodrošinātu kontroli pār citiem mājā esošajiem viedajiem gadžetiem.

    Avots: Apple

    Apple HomePod mini būs aprīkots ar skaļruņiem, kas nodrošinās 360 grādu skaņu un pietiekamus basus. Tas būs aprīkots ar S5 procesoru un speciāli pielāgotu programmatūru, kas spēs nodrošināt augstu skaņas kvalitāti, ko, protams, ir jāpārbauda dzīvē, lai to patiesi apgalvotu. Viedos skaļruņus būs iespējams savienot savā starpā, kas ļaus tiem darboties reizē un nodrošināt stereo skaņu. Pietuvinot iPhone, tas uzreiz tiks atpazīts, kā arī telefons spēs sajust vibrācijas, sniedzot it kā fiziskas kontroles sajūtu par HomePod mini.

    Avots: Apple

    Būs iespējams lietot iHeartRadio, TuneIn un citus servisus. HomePod mini spēs atskaņot mūziku, balstoties vien uz aprakstu. Viedais skaļrunis būs spējīgs uztvert un izpildīt ļoti daudz komandu, kā arī tas spēs savienoties ar telefonu, lai uzrakstītu īsziņas vai tās nolasītu. Siri spēs atpazīt, kurš mājas iemītnieks sarunājas ar to, tiesa, tas nav nekas jauns šajā segmentā, to jau piedāvā Google Home ierīces.

    Avots: Apple

    HomePod mini spēs automātiski integrēties ar citiem viedajiem palīgiem, lai pēc tam tos pavisam vienkārši vadītu ar balss komandu. Uzlabotā lietotne pati piedāvās iespējas kā regulēt šīs ierīces. Interesants risinājums būs Intercom, kas ziņu nosūtīs no viena skaļruņa uz citu, tādējādi veidojot mājas iekšējo saziņas kanālu. Tāpat šīs ziņas aizies uz Apple Watch un AirPods, kuri būs savienoti vienotā tīklā.

    Avots: Apple

    Domājot par drošību, tad prasītās komandas nebūs sasaistīts ar noteiktu lietotāja AppleID, kā arī nenotiks to ierakstīšana. HomePod Mini būs pieejams Apple ierasti baltajā un melnajā krāsā, un tā cena būs aptuveni 96,50 EUR (~ 99 EUR). HomePod mini varēs pasūtīt sākot no 6. novembra, bet pie klientiem tas nonāks no 16. novembra.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma