Web Analytics
More
    Reklāma

    Suunto izziņo jaunas sporta kaulu pārvades bezvadu austiņas Sonic

    Jaunākie raksti

    Sporta aksesuāru zīmols Suunto izziņojis jaunu bezvadu kaulu pārvades austiņu modeli Sonic, kas papildinās jau esošo austiņu līniju, bet būs pieejamas par draudzīgāku cenu.

    Suunto bezvadu austiņas ir īpašas ar to, ka tās nav nepieciešams ievietot ausīs, bet gan pietiek ar to pielikšanu pie galvas kauliem. Līdzīgu risinājumu piedāvā arī zīmols AfterShokz. Jaunais Sonic modelis būs paredzēts lietošanai ārtelpās, jo kā viens no ieguvumiem ir mikrofona lietošana stipra vēja laikā. Šim konkrētajam modelim tie ir 15km/h.

    Reklāma

    Kaut arī daļai Suunto zīmola pazinēju varētu likties, ka šīs austiņas principā līdzinās Wing modeliem, tomēr uzņēmums norāda, ka gan uzbūve, gan tehniskā specifikācija ir atšķirīga. Dizainā izmantotas titāna stieples un silikons, nodrošinot ērtu valkāšanu. Tikmēr darbības laiks ar vienu uzlādi gan ir samazinājies uz pusi, sasniedzot vien 10 stundas.

    Par kopējo darbību Suunto Sonic modelī rūpēsies Qualcomm QCC3044 mikroshēma. Austiņu izturība novērtēta ar IP55, un to svars ir 31 grams. Salīdzinot ar Wing, Sonic modelis maksās par 50 eiro lētāk – 149 eiro. Līdz ar to šī ir lētāka Wing bezvada austiņu versija, kas nodrošinās pamata funkcionalitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma