Web Analytics
More
    Reklāma

    Hyperice Hypervolt 2 masāžas pistoles apskats

    Jaunākie raksti

    Hyperice Hypervolt 2 ir masāžas pistole, kas ir viens no pašmasāžas veidiem. Šāda masāžas pistole ļauj mājās paveikt to pašu vai gandrīz to pašu, ko tev darītu masāžas speciālists. Protams, masāžas speciālistam ir plašāks iespēju klāsts tikt pie taviem muskuļiem, bet masāžas pistoles priekšrocība ir tā, ka nekur nav jādodas. Turklāt jaunākās masāžas pistoles pavada viedierīču lietotne, kas parāda, ko tieši un cik ilgi darīt. Paldies, internetveikalam ELEME.lv, kas šo ierīci mums sagādāja uz testu!

    Reklāma

    Hyperice Hypervolt 2 vibrējoša masāžas ierīce paredzēta sāpošu, stīvu muskuļu atslābināšanai un mobilitātes uzlabošanai. Hypervolt 2 masāžas pistole ir arī gana viedai, lai tā palīdzētu sagatavoties skrējieniem vai citiem sporta veidiem. Turklāt nav jābūt dižam sportistam, arī ofisa darbiniekiem derētu kāda masāža pēc nežēlīgi garas un dvēseli plosošas darba dienas.

    Hypervolt 2 masāžas pistole ir vidējais bērns ģimenē starp Hypervolt 2 Pro un Hypervolt 2 Go modeļiem. Kā redzam, cenas nav dikti zemas (tādas tās ir arī Latvijā), bet Hypervolt 2 pavada visai jēdzīga lietotne, kas ne tikai savienojas ar Garmin lietotni, bet pat spēj regulēt Hypervolt 2 darbības ātrumus.

    Hypervolt 2 piedāvā 3 ātruma iestatījumus līdz pat 3200 vibrācijām minūtē un komplektā saņemsi 5 maināmus uzgaļus. Arī par uzgaļu izmantošanu tev visu izstāstīs pavadošā lietotne, bet par to nedaudz vēlāk.

    Hypervolt 2 masāžas pistoli darbina litija jonu akumulators, kas nodrošina darbības laiku līdz 3 stundām, bet arī uzlādes laiks ir visai ilgs – ap 2 stundām, kas mūsdienās šķiet visai ilgi.

    Hypervolt 2 sver 880 gramus, kas it kā šķiet maz, bet pamēģini masāžas pistoli noturēt pie masējamajām vietām ilgāk un sapratīsi, ka šis svars jau ir gana liels. Protams, jo lielāks būtu masāžas pistoles svars, jo mazāk tā sistu pa rokām, kas laikam ir vienīgais mans iebildums pret šo masāžas pistoli. Pieļauju, ka citām masāžas pistolēm ir tieši šī pati problēma. Pēc aptuveni 15 minūšu lietošanas vairs nav diez ko komfortabli turēt rokā vibrējošu masāžas pistoli.

    Pati masāžas pistole veidota no kvalitatīvas plastmasas, roktura daļa ir no visai cietas gumijas, kas ir pluss, jo nešķiet, ka gumija ar laiku nolietosies. Vēl viens liels pluss ir tas, ka Hypervolt 2 materiāli nepievelk putekļus un mitrumu no ķermeņa, materiāli ir viegli tīrāmi un pat pēc visai aktīva divu nedēļu izmēģinājuma Hypervolt 2 izskatījās kā jauna ierīce.

    Vēl viens mīnuss varētu būt tas, ka Hypervolt 2 līdzi ir tikai neliels maciņš aksesuāriem, bet lādētāju un pašu Hypervolt 2 tajā iekšā ielikt nevar. Pie šādas cenas būtu tomēr forši saņemt kaut vienkāršu, savelkamu maisiņu Hypervolt 2 uzglabāšanai un pārvadāšanai.

    Kopumā pati Hypervolt 2 ierīce ir foršs gandrīz premium izstrādājums, bet šādā cenā prasīt prasās labākus līdzi dotos aksesuārus. Ja tā ļoti piesienas, tad varēja vēlēties, lai ierīci varētu kaut kā novietot vertikāli, jo to šajā dizainā var tikai apguldīt.

    Lietotne

    Hyperice Hypervolt 2 ir aprīkots ar Bluetooth, kas sniedz plašākas ierīces izmantošanas iespējas. Lejupielādē Hyperice lietotni, savieno to ar Hypervolt 2 un izvēlies kādu no vadītām masāžas sesijām – iesildīšanos, atjaunošanos pēc aktivitātēm vai ikdienas masāžu. Masāžas ātrums tiks automātiski mainīts, balstoties uz izvēlēto masāžas sesiju.

    Hypervolt 2 masāžas pistoli pavadošā lietotne veido vismaz trešo daļu no Hypervolt 2 vērtības. Ja ne pusi… Hyperice lietotnes lielākais pluss ir tās spēja ļoti veikli savienoties ar Hypervolt 2 masāžas pistoli vismaz Apple iOS versijā. Parasti šāda tipa Bluetooth iekārtām šis ir problemātiski, nākas viedtālrunī vairākas reizes slēgt Bluetooth iekšā un ārā, lai atrastu savienojumu.

    Hyperice lietotne ir visai aktīva, tā pat Apple iOS slēgekrānā parāda atgādinājumus un ierosinājumus. Pamatā gan Hyperice lietotne šos ieteikumus nodrošina kopā ar Garmin lietotni pēc sporta un pirms plānotajiem treniņiem.

    Visai liels pluss ir Hyperice lietotnes spēja vadīt ierīces darbības ātrumu un pielāgot to izvēlētajām programmām lietotnē. Diemžēl šī iespēja ne visās programmās strādā ideāli, jo pēcskriešanas programma sāk ar lēnāko masēšanu vienai kājai, tad tai pašai kājai pāriet uz vidējo ātrumu, bet otrai kājai lietotne neprot pārslēgties atpakaļ uz lēno ātrumu un visu laiku dragā muskuļus agresīvi.

    Vēl viena visai dīvaina parādība Hyperice lietotnē ir tā dēvēto rutīnu nosaukumi. Tām kāds ir piegājis ļoti mākslinieciski, bet lietotājam tas nozīmē, ka meklējot pēc vārda “run” atrodas tikai viena programma, lai arī faktiski Hyperice lietotnē slēpjas trīs vai pat vairāk rutīnas pirms un pēc skriešanas. Toties, kad esi atradis īsto Hyperice lietotnes programmu, vari to saglabāt Favorites sadaļā.

    Pastāv arī visai ērta iespēja no ķermeņa attēla izvēlēties masējamo muskuļu grupu, pēc tam Hyperice lietotne iesaka vēlamās rutīnas un vari uzreiz sākt sevi masēt. Šis ir tīri forši tiem, kuri mazāk sporto, bet vēlas atbrīvot sevi no ikdienas saspringuma.

    Nobeigumā

    Hypervolt 2 masāžas pistole ir foršs veids, kā sevi vakarā atbrīvot no saspringuma muskuļos pat tad, ja neesi profesionāls sportists vai fizioterapeits, jo lietotne pasaka visu priekšā. Protams, sportisti būs vislielākie ieguvēji, jo Hypervolt 2 masāžas pistole ļauj ātrāk atjaunoties pēc treniņa un sacensībām.

    Visai noderīga ir iespēja Hypervolt 2 masāžas pistoli savienot ar Garmin lietotni, lai iegūtu ieteikumus pirms un pēc treniņiem, bet te ir jāņem vērā, ka Hyperice lietotne neprot savienoties ne ar vienu citu lielo sporta pulksteņu un aksesuāru ražotāju. Hyperice lietotnē ir iespēja pievienot Apple Health un it kā vajadzēja būt arī Strava, bet to neredzēju nekur. Ir visai patīkami paļauties uz Hyperice lietotnes sniegto informāciju un vizuālajām pamācībām, lai sev nenodarītu pāri.

    Protams, Hypervolt 2 masāžas pistole izmantojama arī bez lietotnes – uzliec vajadzīgo uzgali, slēdz iekšā un lieto. Šādā režīmā gan Hypervolt 2 masāžas pistole neuzskaita lietotnē masāžas laiku, bet tādējādi netraucēs lieki un pat melīgi dati, ja Hypervolt 2 masāžas pistoli izmantos kāds cits mājinieks.

    Vienmēr gan jāpieskata savu veselību un droši vien prātīgi būtu painteresēties pie fizioterapeita par Hypervolt 2 vai jebkuras citas masāžas pistoles izmantošanu mājās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Sažigajem
    04.10.2022 13:33

    Nu nez. Izskatās pēc iekārtas ko vajadzēja Svetlanai izmēģināt. Izskatās pēc multifunkcionālas ierīces

    Skābene
    04.10.2022 14:12

    Cik jaudīgs ir tas vibrators?No mašīnas paklājiņiem varēs pacelt gaisā putekļus un smiltis, lai vieglāk sasūkt ar putekļu sūcēju? :)

    Elektriķis
    04.10.2022 15:54
    Reply to  Skābene

    Putekļu sūcējs ar rotējošo birsti to izdarīs labāk.

    TavaMamma
    04.10.2022 14:30

    Trieciena pistoles foršs rīks. Neredzu lielu jēgu aplikācijai turklāt maksāt tādu summu. Pats nenožēloju naudu un nopirku šādu aparātu, esmu apmierināts, bet tāpat krietni lētāks kā aprakstā minētais aparāts.

    https://220.lv/lv/sadzives-tehnika/skaistumam/masazas-ierices/masazas-ierices-profesionala-bezvadu-masazas-trieciena-pistole-muskulu-masieris?id=15921732&feat=search&keyword=masieris

    Alberts Kviesis
    07.10.2022 02:40
    Reply to  TavaMamma

    Ja klients dzīvo patstāvīgi, vienistabas dzīvoklī, nav sievas vai piedzīvotājas, tad ko ar šādu iesākt? Jāzvana uz kādu palīdzības tālruni? :)
    Atliek saukt ciemos /TavaMamma/ ar brīnumlīdzekli

    Reklāma