Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei izziņo Watch Buds hibrīdierīci, kas apvienos bezvadu austiņas un viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Šo nedēļu var iezīmēt tehnoloģiju uzņēmuma Huawei zīmē, jo Ķīnas tirgum tiek prezentēti dažādi jauni produkti. Viens no interesantākajiem ir jaunās Watch Buds bezvadu austiņas, kas sevī apvieno gan pašas austiņas, gan viedpulksteni, kurā tās ir iestiprinātas.

    Watch Buds bezvadu austiņas dizaina ziņā atgādinās kapsulas, un tām nebūs ierastā ārējā kājiņa, kādu varam redzēt, piemēram, Huawei FreeBuds 2 austiņās. Tomēr katra no tām būs nieka 4 gramus smaga un nodrošinās mākslīgā intelekta darbinātu trokšņu slāpēšanu mūzikas klausīšanai un telefona zvaniem.

    Reklāma

    Katru no Watch Buds austiņām varēs izmantot arī atsevišķi, kā arī tās ir aprīkotas ar spiediena sensoriem, lai lietotājs tās varētu ērtāk lietot. To darbības laiks būs aptuveni trīs stundas mūzikas klausīšanai ar ieslēgtu trokšņu slāpēšanu vai četras stundas bez tās. Tiesa, jāņem vērā bezvada austiņu mazais izmērs.

    Interesantākā daļa jaunajā ierīcē ir tā, ka austiņas stiprināsies viedpulkstenī nevis uzlādes kārbiņā. Proti, zem 1,43 collu liela ekrāna, kas dizainiski atgādina Huawei Watch 3 modeli. Ar šo pulksteni būs iespējams veikt dažādus ierastos mērījumus kā sekot līdzi miegam, sirdarbības ritmam, skābekļa daudzumam asinīs, kā arī noteikt stresa līmeni. Papildu tam to varēs izmantot 80 dažādos sporta veidos.

    Watch Buds viedpulkstenis būs aprīkots ar 410mAh lielu akumulatoru, kas nodrošinās trīs dienu darbību. Jauno hibrīdierīci varēs savienot gan ar Huawei, gan Android, gan iOS platformām, kā arī tā atbalstīts 5.2 Bluetooth savienojumu. Huawei Watch Buds cena būs aptuveni 429 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma