Web Analytics
More
    Reklāma

    Sennheiser piedāvā bezvadu austiņas, kas sportošanas laikā spēs slāpēt smagas elpošanas skaņu

    Jaunākie raksti

    Vācu uzņēmums Sennheiser ir izlaidis jaunas bezvadu austiņas Sport True Wireless buds, kuras pēc pašu vārdiem spēs slāpēt tās skaņas, kādas no mums rodas aktīvi sportojot.

    Tas būs iespējams pateicoties gan austiņu uzbūvei, kas būs spējīgas bloķēt nevajadzīgu trokšņu ielaišanu ausī, kā arī īpašajam Aware EQ režīms, kas spēs slāpēt tādas skaņas kā smaga elpošana, sirds sišanās un aktīva kāju darbība. Papildu tam bezvadu austiņas būs aprīkotas ar Adaptable Acoustic sistēmu, kas ļauj lietotājam izvēlēties starp atvērtiem un aizvērtiem ausu adapteriem un pielāgot ekvalaizera iestatījumus, lai mainītu skanējumu treniņu laikā.

    Reklāma

    To visu varēs izdarīt caur speciālo lietotni, kā arī Sennheiser austiņām komplektā nāks trīs dažādu izmēru mīkstie uzgaļi un četras “kājiņas”, lai labāk fiksētos ausīs. Tās būs aprīkotas ar 7mm draiveri, kas nodrošinās labu basu skanējumu un pietiekami dzidru skaņu. Kā jau sportam paredzētām austiņām, tām ir svarīga ūdensaizsardzība, un konkrētais modelis ir saņēmis IP54 novērtējumu. Tas nozīmē, ka Sport True Wireless austiņas ir pasargātas no putekļiem, sviedriem un ūdens šļakatām. To darbības laiks ar vienu uzlādi var sasniegt pat līdz deviņām stundām, kas ir visai iespaidīgs ilgums.

    Sennheiser Sport True Wireless bezvadu austiņas būs pieejamas sākot no 3. maija, un tās ir iespējams iegādāties uzņēmuma mājaslapā ar piegādi uz Latvija. To cena ir 135 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma