Web Analytics
More
    Reklāma

    Sennheiser par 200 miljoniem pārdod patērētāju audio produktu biznesu

    Jaunākie raksti

    Vācijā bāzētais mūzikas atskaņošanas produktu radītājs Sennheiser beidzot oficiāli pārdevis tieši masu tirgum paredzētu audio nodaļu Šveices uzņēmumam Sonova par 200 miljoniem eiro.

    Sennheiser nākamo biznesa pārņēmēju meklēja jau no februāra. Beidzot tas ir atrasts, un var oficiāli paziņot, ka šī uzņēmuma daļa pāries pie Sonova, kas ikdienā nodarbojas ar medicīnisko dzirdes aparātu ražošanu. Sennheiser austiņu bizness 2019. gadā spēja apgrozīt 756,7 miljonus eiro, bet kā norāda nu jau iepriekšējie īpašnieki, tad tomēr ir daļēji nokavēta ieiešana augošajā bezvada austiņu tirgū. Kopumā Sennheiser piedāvā salīdzinoši augstas kvalitātes un attiecīgās cenu kategorijas austiņas un skaļruņus.

    Reklāma

    Tiek norādīts, ka Sonova arī turpinās jau esošo vācu uzņēmuma darbu un produktu attīstību, jo nav paredzēts kaut ko slēgt vai apstādināt. Arī visi 600 darbinieki turpinās darbu Sonova apgādībā. Kā norāda abi uzņēmumi, tad nākotnē tiks turpināta kopēja sadarbība, lai turpinātu radīt augstākās klases mūzikas atskaņošanas produktus. Sennheiser īpašnieki ir paturējuši savu Pro biznesa virzienu, koncentrējoties audio profesionāļu apkalpošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Atis Dimants
    12.05.2021 13:57

    Dīvains arguments par to bezvadu austiņu tirgu. Es kā reiz tieši nesen mēģināju atrast sakarīgas VADU austiņas.

    Reklāma