Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 13 modeļiem vairs nav pieejama trokšņu slāpēšana zvanu laikā

    Jaunākie raksti

    Trokšņu slāpēšana zvanu laikā Apple ekosistēmā tika piedāvāta jau 2013. gadā, reizē ar iOS 7 versiju, tomēr saņemta oficiāla informācija, ka jaunajos iPhone 13 modeļos šāda iespēja vairs nav pieejama.

    Pastāvīgi iPhone lietotāji jau bija pieraduši pie šīs funkcionalitātes, kas zvanu laikā mēģina slāpēt apkārt esošos trokšņus, lai uzlabotu to kvalitāti un kopējo dzirdamību. Tāpēc par pārsteigumu bija tas, ka ,pārskatot iestatījumus iPhone 13 modeļos, šādu iespēju vairs nebija iespējams atrast. Sākumā bija domas par to, ka tā ir mobilās operētājsistēmas vai telefona kļūda, kas tiks atrisināta, tomēr kāds viedtālruņa īpašnieks saņēmis oficiālu atbildi no Apple, ka tā vienkārši vairs nebūs pieejama.

    Trokšņu slāpēšana zvanu laikā ir apzināti izslēgta jaunajos iPhone modeļos, un vairs nebūs aktīva. Tas gan ir neliels pārsteigums, kā arī Apple, kā ierasts, nepaskaidro šādu soli, tomēr atbalsta pārstāvis lietotājiem ir norādījis vietu, kur paust savu viedokli par funkcionalitātes darbību. Jāatzīst, ka savā iPhone pieredzē par šādu lietu dzirdu pirmo reizi, tā kā nevaru izteikt viedokli, vai mana zvanu kvalitāte ir krietni mainījusies iPhone 13 modelī. Funkcionalitāte joprojām ir pieejama iepriekšējo paaudžu modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Norics
    20.01.2022 00:48

    točna nav , nebija piefiksējis ,vairs nav trokšnu slāpētājs . iepriekšējiem modeļiem ir trokšnu slāpētājs.

    Reklāma