Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon izlaidis īpašu sejas masku, kas tiešsaistes sapulcēs slāpēs balsi

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Canon Japan izlaidis visai neparastu sejas masku, kuras mērķis ir nodrošināt iespēju brīvi piedalīties tiešsaistes sapulcēs dažādās atvērtās vietās, samazinot iespēju dzirdēt runātāju apkārtējiem.

    MD-100-GY Privacy Talk ir maska, kas veidota no skaņu izolējoša materiāla, kurā iebūvēts mikrofons, ventilators, kā arī austiņas. Sejas maskas mērķis ir samazināt apkārtējo dzirdamību, lai no malas nav iespējams noklausīties runātāju. Pašam lietotājam tā ir ērta iespēja mierīgi piedalīties tiešsaistes zvanā un nesamazināt savu balss skaļumu.

    Reklāma

    Tā kā šobrīd ļoti daudziem darbs notiek attālināti vai ir nepieciešams izmantot tiešsaites sazvanīšanos, maska ļautu nodrošināt sava veida privātumu. Tāpat arī tā palīdzētu apkārtējiem justies mierīgi, neklausoties skaļajā runātājā. Iebūvētais mikrofons koncentrēsies tikai uz lietotāja balsi, neiekļaujot fona trokšņus. Papildu ventilators nodrošinās runātāja vēsumu, bet tā skaņa tiks slāpēta, pateicoties mikrofonam.

    Masku iespējams izmantot ar Bluetooth savienojumu, bet uzlāde notiks caur USB-C pieslēgvietu. Ar vienu uzlādi varēs veikt 3h garu sarunu, bet uzlāde aizņems 1.5h. Canon Japan MD-100-GY Privacy Talk svars ir 106g. Maska būs pieejama šī gada aprīlī, un tās cena ir aptuveni 157 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma