Web Analytics
More
    Reklāma

    Atlassian iegādāsies video komunikācijas jaunuzņēmumu Loom

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Atlassian, kas nozarē labāk zināms ar savu projektu pārvaldības rīku Jira, paziņojis, ka iegādāsies uzņēmumu Loom, kas vēl pirms diviem gadiem bija ieņēmis jaunuzņēmumu vienradža kategoriju.

    Darījuma summa ir 975 miljoni dolāru, kas norāda uz to, ka Loom vērtība divu gadu laikā ir pietiekami kritusies. To var skaidrot ar koronavīrusa pandēmijas laiku, kad likās, ka visa pasaule paliks bāzēta video saziņā, tomēr esam atgriezušies ierastajā ritmā. Taču Atlassian joprojām novērtē Loom 25 miljonu lietotāju bāzi un vairāk nekā 5 miljonus videozvanu ik mēnesi.

    Reklāma

    Atlassian mērķis, iegādājoties Loom, ir papildināt savu pakalpojumu klāstu. Īpaši noderīga varētu būt mākslīgā intelekta izmantošana biznesa komunikācijā, lai varētu automātiski noteikti un veidot dažādus uzdevumus Jira platformā.

    Loom klientu klāstā ir tādi uzņēmumi, kā Ford, Tesla, Disney un Walmart, tomēr finanšu dati un vērtība liek domāt, ka pēdējos gados attīstība nav bijusi tik laba. Tāpat Loom nācies atlaist 14% darbinieku, kas varētu būt saistīts ar lielo bezmaksas lietotāju skaitu, bet mazu maksājošo daļu. Līdz ar to Atlassian savā ziņā nāk kā glābējs šajā situācijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kāds
    14.10.2023 19:26

    Loom nav videozvanu app.

    Kāds
    15.10.2023 17:38

    Nu to jau raksta autori paši varēja nepaslinkot un iečekot. :) https://www.loom.com/ ir uz ekrāna notiekošā video ierakstīšanas rīks, kas pozicionē sevi kā “asinhronu video saziņas rīku”. Tā nav sazvanīšanās, tās nav videokonferences. Tā ir uz ekrāna notiekošā ierakstīšana apvienojumā ar video ierakstītāja “selfiju” (mazu video ar webcam, kas tiek rādīts pa virsu uz ekrāna notiekošajam).

    Kursors.lv
    15.10.2023 17:52
    Reply to  Kāds

    Jā, paldies. Raksts pielabots.

    Kursors.lv
    14.10.2023 19:34
    Reply to  Kāds

    Kas ir Loom?

    Reklāma