Web Analytics
More
    Reklāma

    “Virši” uzsāk elektrības tirdzniecību mājsaimniecībām

    Jaunākie raksti

    Paplašinot un dažādojot iedzīvotājiem pieejamos risinājumus elektrības iegādei, energoresursu tirgotājs un ērtas iepirkšanās veikalu tīkls AS VIRŠI-A (turpmāk – “Virši”) iepazīstina ar savu elektrības piedāvājumu mājsaimniecībām. Tā pamatā ir konkurētspējīgas cenas un īpaši piedāvājumi degvielas un preču iegādei “Virši” tīklā.

    “Uzņēmuma stratēģiskajā ilgtermiņa darbības plānā būtisku lomu paredzam enerģētikas segmenta attīstībai. Esam droši, ka šim biznesa virzienam piemīt augsts potenciāls pilnvērtīgi papildināt mūsu jau veiksmīgi darbojošos degvielas un veikala preču tirdzniecības segmentus. Kopš 2021. gada piedāvājam iespēju iegādāties elektroenerģiju juridisko klientu segmentam, savukārt šodien ar lielu gandarījumu varam dalīties ziņā, ka esam gatavi piedāvāt elektrības iegādes iespēju savam mājoklim arī ikvienam Latvijas iedzīvotajam. Kā nākamo soli enerģētikas segmenta attīstībā redzam dabasgāzes produkta tirdzniecību, kuru plānojam uzsākt 2024. gada laikā,” saka Jānis Vība, “Virši” valdes priekšsēdētājs.

    Reklāma

    “Virši” kā jauns spēlētājs ienāk elektroenerģijas tirgus mājsaimniecību segmentā ar spēcīgu zīmolu un pieredzējušu komandu, nodrošinot elektroenerģijas patērētājiem konkurētspējīgu piedāvājumu un elastīgus sadarbības nosacījumus. Klientiem ir iespēju izvēlēties jau mājsaimniecībām ierastos fiksētas cenas vai dinamiskā produkta līgumus, kā arī kādu no Viršu piedāvātajiem komplektiem – elektroenerģijas iegādi savienojot ar izdevīgākām degvielas un veikala piedāvājuma cenām. Sākuma komplekts ir domāts tiem, kas vēlas apvienot elektroenerģijas iegādi ar izdevīgākiem pirkumiem, taču nobraukto kilometru skaits ir neliels, savukārt ikdienas braucējiem piemērotākais būs Varenais komplekts.

    “Pirmos gadus pēc regulēto cenu likvidēšanas 2015. gadā Latvijas mājsaimniecību aktivitāte, izvēloties elektroenerģijas tirgotāju, bija zema, taču pēdējo 24 mēnešu laikā iepriekš nepieredzētās tirgus cenas ir likušas piemērotākā tirgotāja izvēlei pievērsties teju ikvienam iedzīvotājam. Reaģējot uz augošo mājsaimniecību aktivitāti un informētību par tirgus norisēm, esam sagatavojuši pārdomātu piedāvājumu un ērtu līguma slēgšanas procesu, lai apmierinātu pieprasījumu gan pēc konkurētspējīgām elektroenerģijas cenām, gan arī saistītajiem papildus pakalpojumiem, kurus varam nodrošināt savā degvielas uzpildes staciju tīklā,” saka Jānis Bethers, “Virši” enerģētikas segmenta vadītājs.

    Katram produktam ir savas priekšrocības, ar kurām ērti un pārskatāmi ir iespējams iepazīties www.virsi.lv/elektriba mājaslapā. Turpat nodrošināta iespēja tiešsaistē pieteikties izvēlētajam produktam, savukārt neskaidrību gadījumā uz jautājumiem telefoniski 80 700 070 vai uz e-pastu info@virsi.lv atbildēs “Virši” speciālists.

    Likums paredz, ka elektroenerģijas tirgotāja maiņu iespējams veikt vienreiz mēnesī līdz mēneša 15. datumam, lai no nākamā mēneša 1. datuma saņemtu elektroenerģiju no jaunā tirgotāja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kkā tā
    22.09.2023 09:45

    Konkurētspējīgā elektroenerģijas cena sanāca mazliet dārgāka kā Enefit’am jeb Viršu enerģija – tāds pats izdevīgums, kā ar viņu akcijām :D

    Reinis Rozitis
    22.09.2023 10:52

    Kamēr pie mums nebūs konkurence kabeļu vilkšanā tikmēr šis viss ir diezgan bezjēdzīgi .. ja nu vien Virši (vai kāds cits) izdomās “vipendronu” kā pievadīt štepselim no saules paneļa pa tiešo apejot “nodevas”.

    Reklāma