Web Analytics
More
    Reklāma

    “Zoom” tagad piedāvā mākslīgā intelekta radītus videokonferenču kopsavilkumus

    Jaunākie raksti

    Arī videokonferenču risinājumu izstrādātājs “Zoom” spēris platu soli mākslīgā intelekta (MI) lauciņā. Uzņēmums vēlas atvieglot dzīvi ikvienam, kurš nav varējis piedalīties videokonferencē un sāk piedāvāt MI ģenerētus sapulču kopsavilkumus. Jaunā iespēja, ko “Zoom” izziņoja šī gada martā, pieejama bezmaksas izmēģinājuma versijā atsevišķos abonementa plānos.

    Uzņēmums informē, ka, izmantojot MI darbināto virtuālo asistentu “Zoom IQ”, videokonferenču vadītāji tagad var izveidot kopsavilkumus un nosūtīt tos lietotājiem, izmantojot “Zoom Team Chat” vai e-pastu, faktiski nemaz neierakstot pašas sapulces. Pagaidām ir grūti pateikt, cik precīzs un detalizēts kopsavilkums iznāk, taču tas jebkurā gadījumā ir labāks un ātrāks variants, kā iegūt galveno informāciju par sapulcē runāto.

    Reklāma

    Avots: Zoom

    Papildus tam “Zoom” tagad piedāvā iespēju rakstīt ziņojumus “Team Chat” rīkā, izmantojot MI. Funkcijas pamatā izmantota “OpenAI” tehnoloģija, kas ļauj izveidot ziņojumus, balstoties uz “Team Chat” sarunu kontekstu. Tāpat lietotājam ar MI palīdzību ir iespēja pielāgot ziņojuma noskaņu un garumu.

    Sadarbojoties ar “OpenAI” un “Anthropic”, “Zoom” tuvākajā laikā plāno palaist vēl citas ar MI darbinātas funkcijas. Piemēram, iespēju izveidot e-pastus, izmantojot MI sniegto kontekstu no iepriekšējām videokonferencēm, tālruņa zvaniem, e-pastiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    06.06.2023 10:50

    Labak lai tas izgudro un rada fantastikas filmas.

    Krotow
    06.06.2023 10:56

    Mākslīgais intelekts radīs mākslīgas sapulces, kurās mākslīgi darbinieki mākslīgi runās par mākslīgi radītām problēmām.

    Reklāma