Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram” pievienojis sauju ar jaunām multivides iespējām

    Jaunākie raksti

    Līdz ar jaunā gada iesākšanos “Telegram” ieviesis pāris izmaiņas lietotnē, kas šoreiz vairāk attiecas uz multividi. Proti, “Telegram” jaunākajā atjauninājumā ir iekļauts pārveidots multivides rediģētājs, kas aprīkots ar virkni jaunu rīku, ar kuru palīdzību lietotājs var gan dažādos veidos izskaistināt, papildināt, gan paslēpt attēla vai videoklipa daļas.

    Savā paziņojumā “Telegram” atklājis, ka lietotnē pievieno aizmiglošanas rīku, kas ļauj paslēpt noteiktas attēla vai videoklipa vietas. Šādā veidā lietotājs, piemēram, var paslēpt sensitīvu informāciju, fonā esošas garāmgājēju sejas utml. informāciju, kas ziņas saņēmējam var būt nebūtiska vai nav nepieciešams redzēt. Uz šiem un citiem attēliem un video “Telegram” piedāvā uzlikt tekstu, kam varēs mainīt lielumu, fonu, fontu.

    Reklāma

    Pāris jaunas lietas pievienotas arī attiecībā uz zīmēšanu. “Telegram” atjaunojis savus zīmēšanas rīkus, kas “dinamiski maina platumu” atkarībā no tā, cik ātri lietotājs zīmē, kā arī automātiski izlīdzina līnijas. Tāpat pieejams ātrāks veids, kā pievienot formas, piemēram, taisnstūrus, apļus, bultas, zvaigznes, ko var izdarīt rediģēšanas laukā, pieskaroties + zīmes ikonai. Vēl viena forša fīča – ja nevēlies, lai ziņas saņēmējs uzreiz redz, ko esi atsūtījis, varēsi pievienot efektu, kas paslēpj attēlā vai video redzamo.

    Vēl citas izmaiņas ietver iespēju izvēlēties profila attēlus kontaktpersonām, jaunas animētas un interaktīvas emocijikonas, opciju pēc noteikta laika automātiski noņemt kešatmiņā saglabātos datus privātajos, grupu čatos un kanālos u.c. jaunas funkcijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    04.01.2023 14:25

    Tas viss ir jauki. Taču interesanti kad salabos garāku video attēlošanu web UI? Pašlaik lielākā daļa caur Telegram nākušie video tiek uzskatīti par garu un liek iet uz mobilo aplikāciju. Cenzora lasītāji sapratīs.

    Reklāma