Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram” tagad ļauj lietotājiem pārveidot personīgos kontus par biznesa kontiem

    Jaunākie raksti

    Telegram” dibinātājs Pāvels Durovs paziņoja, ka lietotājiem tagad būs iespēja savus personīgos kontus pārvērst par biznesa kontiem, maksājot ikmēneša maksu. Lietotāji, kuriem ir biznesa konts, “Telegram” sadaļā par sevi varēs norādīt papildus informāciju, piemēram, atrašanās vietu un darba laiku, kas varētu būt noderīgi veikaliem vai kafejnīcām.

    Dažas citas uzņēmumu kontu funkcijas ietver ziņapmaiņas organizēšanu ar krāsu etiķetēm, automātisku sveicienu, prombūtnes ziņojumus un īsinājumtaustiņus ātrai atbildei. Tāpat Durovs norāda, ka “Telegram” plāno šomēnes ieviest vairāk biznesa funkciju, tostarp ar mākslīgo intelektu (MI) darbinātas iespējas, kā čatbotus klientu apkalpošanai.

    Reklāma

    “Telegram” dibinātājs komentē, ka MI čatboti kalpos kā uzņēmumu neredzamie sekretāri, kuri atbildēs uz visām vai konkrētām ziņām. Viņš norāda, ka, izmantojot šos robotus, uzņēmums varēs paaugstināt savu klientu apkalpošanu pilnīgi jaunā līmenī.

    Jāpiezīmē, ka, ieviešot šīs jaunās funkcijas uzņēmumiem, “Telegram” cer konkurēt “WhatsApp Business”, kura ikmēneša aktīvo lietotāju skaits pērn pārsniedza 200 miljonus. Tomēr galvenā atšķirība starp šiem abiem pakalpojumiem ir tāda, ka “Telegram” iekasē abonēšanas maksu, lai izmantotu biznesa funkcijas, savukārt “WhatsApp” ieņēmumu gūšanai paļaujas uz sarunu veidu un biežumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma