Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram” plāno kļūt par iecienītāko biznesa saziņas lietotni

    Jaunākie raksti

    Telegram” nav tik populāra ziņapmaiņas lietotne kā “WhatsApp“, taču kaut kādā ziņā tas drīzumā varētu mainīties. “Telegram” plāno pie sevis pārvilināt uzņēmumus, palaižot vairākas funkcijas, kas noderīgas biznesa komunikācijā. Ziņapmaiņas serviss jau nesen informēja par jauno “Telegram Business” funkcionalitāti, kas lietotājiem ļauj pārvērst savu kontu par uzņēmuma kontu un piekļūt iespējām, kas nodrošina vieglāku un ātrāku saziņu ar klientiem.

    “Telegram Business” lietotāji savā profilā var norādīt darba laiku un kartē atzīmēt savu atrašanās vietu. Tāpat uzņēmumiem ir iespēja pielāgot profila sākumlapu un čata sadaļā dalīties ar informāciju par saviem produktiem un pakalpojumiem, sniedzot klientiem ieskatu par to, kas tiek piedāvāts pat pirms sazināšanās. Lai būtu vieglāk atbildēt uz vairākiem jautājumiem, “Telegram Business” konti var arī izveidot un saglabāt iepriekš iestatītus ziņojumus, kurus tie var nosūtīt kā ātras atbildes. Nevar nepieminēt arī “Telegram Bot” mākslīgā intelekta robotu, kas palīdzēs komunikācijā ar klientiem.

    Reklāma

    Avots: Telegram

    Ņemot vērā šo bagātīgo biznesa funkciju klāstu, “Telegram” kļūst par pievilcīgāku ziņapmaiņas lietotni uzņēmumiem un šajā ziņā pārspēj, piemēram, “WhatsApp”. Lai piekļūtu šīm augstāk minētajām funkcijām, lietotājam jāiegādājas “Telegram Premium” abonements, kas maksā 5 USD mēnesī.

    Papildus jaunajām biznesa funkcijām “Telegram” informējis, ka kanālu īpašniekiem piešķir 50% no reklāmu ieņēmumiem, kuras tiek izvietotas viņu kanālos. Te gan ir nosacījums, ka kanālam jāsavāc vismaz 1000 abonenti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    03.04.2024 20:14

    Telegram neuzskatu ne par droshu, ne par labu esam. Un veel jo vairak, ja kads uznemums izvelas lietot Telegram, tad kaut kas nav tirs taja uznemuma. Telegram ir izplatits vatniku, propagandistu un sazverestibas teoriju piekriteju vidu.

    Vietnieks
    03.04.2024 22:15
    Reply to  Oskars

    Tu esi gejs, tas ir skaidrs

    Karlis
    03.04.2024 20:59

    aha, un kas tad ir pārējie?
    balti un pūkaini?
    superdroši un .. un tautā ļoti iemīļoti?

    Reklāma