Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” plāno piedāvāt viszinošu MI čatbotu un attēlu rediģēšanas rīkus

    Jaunākie raksti

    Ziņapmaiņas lietotne “WhatsApp” plāno piedāvāt vairākas ar mākslīgo intelektu (MI) darbinātas funkcijas. To mērķis ir sniegt lietotājiem ātras atbildes uz sarežģītiem jautājumiem, kā arī palīdzēt rediģēt attēlus šajā platformā.

    Paredzēts, ka pārskatāmā nākotnē lietotāji “WhatsApp” varēs ātri saņemt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem. Šo iespēju, visticamāk, nodrošinās viens no “Meta” MI pamata modeļiem, kas tiks integrēts “WhatsApp” meklēšanas joslā. Saskaņā ar “WABetaInfo” tas ļautu lietotājiem tieši un uzreiz izveidot vaicājumus un ātri saņemt atbildes, nepārejot uz atsevišķu čata lapu.

    Reklāma

    Otrs jaunums, kas nonāks pie lietotājiem, ir MI attēlu rediģēšanas funkciju kolekcija, ko atklāja nozares eksperts AssembleDebug. Saskaņā ar viņu “WhatsApp” piedāvās trīs rīkus: “Backdrop”, “Restyle” un “Expand”. “Backdrop” varētu ļaut lietotājiem mainīt attēla fonu, izmantojot teksta uzvedni. “Restyle” – pilnībā mainīt augšupielādētā attēla mākslas stilu. Savukārt “Expand” ar MI palīdzību varētu paplašināt attēlus, ko citviet pazīst kā ģeneratīvās izvēršanas funkciju.

    Pagaidām vēl neviena no šīm MI funkcijām netiek testēta un joprojām ir izstrādes stadijā, tāpēc arī nav iespējams pateikt, kad tieši tās nonāks pie lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma