Web Analytics
More
    Reklāma

    Drīzumā arī “Android” lietotāji tiks pie iespējas “WhatsApp” balss ziņas pārvērst tekstā

    Jaunākie raksti

    Pirms mazāk kā gada “WhatsApp” izlaida audio ziņu transkripta funkciju, kas balss ziņas ļauj pārvērst tekstā. Konkrētāk, lietotne identificē audio ziņas saturu, lai pēc tam to pārveidotu teksta formātā. Pērnā gada aprīlī šī funkcija kļuva pieejama “iOS” lietotājiem, taču beidzot arī “Android” lietotājiem ir cerības drīzumā izmantot šo iespēju.

    Jaunākās “WhatsApp” beta versijas 2.24.7.7 kodā pamanītas norādes par balss ziņu transkripta atbalstu lietotnes “Android” versijā. Norādīts arī, ka šīs funkcijas iespējošanai vajadzīgi 150 MB papildu dati. Šai iespējai varēs piekļūt līdzīgā ceļā kā “iOS” versijā – jādodas uz “WhatsApp” iestatījumu sadaļu un tālāk jāizvēlas opcija “Tērzēšana” jeb “Chats”. Ļoti iespējams, drīzumā pirmie testētāji varēs izmēģināt šo funkciju “Android” ierīcēs.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka balss ziņas jau labu laiku atrodas gan “WhatsApp”, gan daudzu citu ziņapmaiņas lietotņu funkciju sarakstā. Tas ir ātrs un vienkāršs veids, kā nosūtīt liela apjoma vai ļoti svarīgu informāciju. Taču bieži vien ziņas saņēmējam nav iespēju to noklausīties, tāpēc šeit lieti noder ziņas teksta versija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    21.03.2024 13:15

    Neticu, ka drīzumā balss ziņu latviešu valodā varēs precīzi pārvērst tekstā. Mēs taču nesazināmies savā starpā angliski!

    Krotow
    21.03.2024 17:24
    Reply to  Mārtiņš

    Neuztraucies. WhatsApp piespiedīs latviešus mīlēt Rain… Šekspīru :D

    Mārtiņš
    22.03.2024 12:58
    Reply to  Krotow

    Diez vai mana paaudze 50+ sāks sarunāties šekspīriski. Labāk saprast, jā, bet ne jau sūtīt ziņas draugiem un tuviniekiem, piemēram, mammai, kurai ir 83 :)

    Torsons
    22.03.2024 04:40

    Hmm… Android Auto to jau dara

    Usinss
    22.03.2024 12:43
    Reply to  Torsons

    Vai tad Android auto un carplay nedara pretējo, kas aprakstīs šajā rakstā? Viņi pārvērš tekstu balsī. Tagad būs uz otro pusi, lai var atsaldēto cilvēku ierunāto noklausīties/izlasīt sabiedriskā vietā atrodoties.

    Reklāma