Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram” cer beidzot sākt strādāt ar peļņu

    Jaunākie raksti

    Telegram” līdzdibinātājs Pāvels Durovs nupat sniedzis pirmo interviju kopš 2017. gada, kurā runāja par ziņapmaiņas servisa nākotni, īpaši pievēršoties tā finansiālajai pusei. Durovs atklāja, ka uzņēmums ir tuvu tam, lai beidzot kļūtu rentabls, kā arī neizslēdz iespēju kļūt par publisku kompāniju.

    Durovs intervijā norāda, ka “Telegram” “ir sācis gūt peļņu” un cer kļūt rentabls ja ne šogad, tad nākamgad. Tāpat pašreizējais uzņēmuma vadītājs atklāj, ka apsver iespēju padarīt “Telegram” par publisku kompāniju, kas, pēc Durova teiktā, “demokratizētu piekļuvi “Telegram” vērtībai”. Tas gan var notikt tikai tad, kad uzņēmums kļūs rentabls.

    Reklāma

    2013. gadā nodibinātā “Telegram” ziņapmaiņas servisu pašreiz izmanto ap 900 miljoniem lietotāju, kas to padara par ceturto lielāko ziņapmaiņas platformu.

    Jāpiezīmē, ka pavisam nesen “Telegram” informēja, ka lietotājiem būs iespēja savus personīgos kontus pārvērst par biznesa kontiem, maksājot ikmēneša maksu. Tāpat uzņēmums pievienojis virkni uzņēmumu kontiem vērtīgu funkciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma