Web Analytics
More
    Reklāma

    Google sāk iespējot Matter viedās mājas protokolu Nest Home un Android viedierīcēs

    Jaunākie raksti

    Google no šīs nedēļas oficiāli iesaistās Matter atbalsta nodrošināšanā Google Nest un  Android viedierīcēm. Matter var uzskatīt par jaunu un ērtāku viedās mājas platformu, kas ļaus pārvaldīt dažādu ierīču darbību ar vienu ekosistēmu un attiecīgi vienotu saskarni.

    Google paziņojusi, ka Matter atbalsts nonāk Nest Mini, Nest Audio, Nest Hub (1. un 2. paaudzes), Nest Hub Max, Nest Wi-Fi Pro, Google Home un Google Home Mini ierīcēs. Šīs ierīces tad arī spēs darboties kā galvenās ierīces, ja mājās izmantosi ar Thread saderīgus sensorus un citus viedās mājas aksesuārus. Tāpat zināms, ka Nest Thermostat (2020) un Nest Wi-Fi (ne-Pro versija) pie Matter atbalsta tiks 2023. gada sākumā.

    Reklāma

    Matter un Thread – kas ir šie jaunie vārdi Lietu Interneta pasaulē?

    Android viedtālruņi saņems atjauninājumu ar Matter un Fast Pair atbalstu, kā arī Google apsolījusi, ka Google Home lietotnes iOS versija tiks pie Matter iespēju atbalsta kaut kad 2023. gada pašā sākumā.

    Amazon apsolījusi atjauninājumus ar Matter atbalstu 30 savām Echo ierīcēm, Apple jau uzsācis izsūtīt Matter un Thread atbalsta atjauninājumu HomePod Mini (2nd Gen) un Apple TV 4K (2nd Gen). Arī Aqara sola savām ierīcēm izsūtīt vajadzīgos atjauninājumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Abolitis
    18.12.2022 19:48

    Ja reiz matter, tad jau varēs homekitā slēgt klat kā tumbiņas? Kā arī vai tikai vares hey google izmantot vai arī alexa, siri un bixby?

    Reklāma