Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunās “Fitbit” ierīces nākamgad būs jāizmanto ar “Google” kontu

    Jaunākie raksti

    Pērn kompānija “Google” oficiāli noslēdza elektronikas ražotāja “Fitbit” iegādi. Vienlaikus uzņēmums joprojām izlaiž jaunas ierīces, ko lietotāji var izmantot, autentificējoties ar savu “Fitbit” kontu. Taču drīzumā šajā ziņā šis, tas mainīsies. Lai varētu aktivizēt jaunās “Fitbit” iekārtas un piekļūtu svaigākajām funkcijām, lietotājiem no nākamā gada būs jāizmanto “Google” konts.

    Šie nosacījumi primāri attiecas uz jaunajiem lietotājiem, kā arī tiem, kuri iegādāsies jaunas “Fitbit” iekārtas vai vēlēsies tikt pie jaunām funkcijām. Tikmēr esošajiem lietotājiem no nākamā gada būs iespēja pārvietot savus “Fitbit” konta datus uz “Google” kontu vai arī turpināt izmantot esošās “Fitbit” ierīces un pakalpojumus ar savu “Fitbit” kontu. Lietotāji netiks steidzināti pāriet uz “Google” kontu – ierīcēs, kas iegādātas līdz 2022. gada beigām, vēl vismaz līdz 2025. gadam tiks nodrošināts “Fitbit” konta atbalsts.

    Reklāma

    Izmantojot “Google” kontu, “Fitbit” lietotāji saņems vairākas priekšrocības. Piemēram, vienota autorizācija “Fitbit” un citos “Google” pakalpojumos, augstākās pakāpes lietotāja konta drošība, centralizēta privātuma kontrole un citi labumi, ko “Google piedāvā savos servisos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis
    26.09.2022 12:13

    Cik neinteresanti.
    varbūt vispār ID karti aizstāt ar google kontu?

    Reklāma