Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit vecajos viedpulksteņos no oktobra neļaus ielādēt mūziku no datora

    Jaunākie raksti

    Sākot no šī gada 13. oktobra vecāku Fitbit viedpulksteņu modeļu īpašnieki vairs nevarēs pievienot mūziko savās ierīcēs, bet to varēs izdarīt tikai caur mūzikas straumēšanas servisiem.

    Par šādu lēmumu uzņēmums paziņojis augusta sākumā, ka Fitbit Versa, Versa 2 un Ionic lietotājiem oktobra vidū tiks liegta iespēja papildināt pulksteni ar savām iemīļotajām dziesmām no datora. Tā vietā būs jāizmanto Pandora vai Deezer servisi, kurus nāksies arī papildu abonēt, lai tiešām lejupielādētu mūziku viedpulkstenī.

    Reklāma

    No 13 oktobra tiks pārtraukta Fitbit Connect programmas darbība, kas bija pieejama Windows un Mac lietotājiem. Tā ļāva piekļūt dažādiem fitnesa datiem, kā arī pievienot mūziku viedpulksteņos. Protams, arī pēc noteiktā datumā tajos būs pieejamas jau iepriekš pievienotās dziesmas. Tādiem modeļiem, kā Versa 3 un Sense jau šobrīd bija liegta iespēja pievienot mūziku no datora, tā kā tas tieši skars vecāko modeļu lietotājus.

    Fitbit arī nekomentē, kāpēc uzņēmums izvēlējies spert šādu soli, bet tas varētu būt saistīts ar programmas zemo popularitāti, kas neattaisno uzturēšanas izmaksas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    09.08.2022 09:38

    Ja jau tas skar tikai vecos pulksteņus, tad jau tieši tas pats iemesls, kas ar Epson printeriem! Nav ko lietot ilgi vienu preci, jāpērk taču jauna! :)

    Cauraudzis
    09.08.2022 09:44
    Reply to  Skābene

    Īsti neiet kopā ar zaļo domāšanu…

    Skābene
    09.08.2022 10:11
    Reply to  Cauraudzis

    Zaļa domāšana un zaļi marketinga saukļi ir divas dažādas lietas.

    Reklāma