Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit Versa 2 pulkstenis izziņots ar OLED ekrānu un Alexa balss asistentu

    Jaunākie raksti

    Fitbit tikko izziņojis jaunu Versa 2 viedpulksteņa modeli. Fitbit Versa 2 formas aizdomīgi atgādina Apple Watch.

    Fitbit Versa 2 saņēmis ekrāna aizsargstiklu ar noapaļotām malām, pogu skaits jaunajā pulkstenī samazināts no trim pogām uz vienu. Tāpat piestrādāts pie saskarnes, lai tā kļūtu ērtāka.

    Reklāma

    Fitbit Versa 2 viedais pulkstenis saglabājis to pašu 199 dolāru cenu, toties tas ticis pie OLED ekrāna, kas ir jūtams uzlabojums. Ar vienu uzlādi Fitbit Versa 2 spēs darboties vismaz piecas dienas, kas ir visai labs rādītājs, kad to salīdzina ar Wear OS vienu dienu, bet pamatīgi iepaliek aiz Huawei viedpulksteņiem, kas spēj ar vienu uzlādi darboties divas nedēļas.

    Fitbit Versa 2 saņēmis Amazon Alexa atbalstu un atbilstoši arī iebūvētu mikrofonu balss vadībai. Pulkstenim gan nav skaļruņa, tāpēc Alexa atbildes būs lasāmas tikai ekrānā. Fitbit Versa 2 ir NFC un 50 m ūdens noturība, bet pulkstenis nav saņēmis GPS.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    K. Johansons
    29.08.2019 10:13

    Kā var 2019. gadā izlaist viedpulksteni bez gps un prasīt par to 200$. Pārsvarā visi šos pulksteņus izmanto arī kā sporta rīku skrienot vai braucot ar riteni. Kam interesē tas asistents Alexa, 1% no visu pulksteņu pircēju… Pēc šādiem produktiem ražotājs brīnās, ka tos nepērk. Tad labāk taisīt dārgāk, bet iekļaut visu kas ir laikam atbilstošs.

    Kursors.lv
    29.08.2019 10:46
    Reply to  K. Johansons

    Nopietnai skriešanai un sportošanai cilvēki tomēr izmanto nopietnāku sporta zīmolu produkciju: Garmin, Suunto, Polar u.c. Šie tomēr tādi civili produkti.

    kuku
    29.08.2019 11:24
    Reply to  K. Johansons

    Jā, pie tam, ASV un citās neprovinciālās zemēs ar lielajām valodām, balss asistenti reāli tiek lietoti un reāli atvieglo dzīvi. Protams, ka mums par to tikai pasapņot. Nenovērtē FITBIT pay,kas strādā LV, par to vien var samksāt stipri vairāk par citiem konkurentiem,kuriem maksājumu iespējas nav.

    Reklāma