Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit miega analīzes uzlabojumi parādīs, kādam dzīvniekam līdzinies pēc gulēšanas paradumiem

    Jaunākie raksti

    Sporta viedpulksteņu zīmols Fitbit papildinājis savu miega analīzes funkcionalitāti ar iespēju piemeklēt savam gulēšanas režīmam atbilstošāko dzīvnieku.

    Fitbit nepārtraukti cenšas uzlabot savus produktus un servisus, jo pilna miega analīze pieejama tiem lietotājiem, kuri izmanto Fitbit Premium servisu. Tagad to papildinājusi jauna Sleep Profile iespēja, kas, balstoties uz miega režīmu, lietotāju spēs asociēt ar kādu no sešiem dzīvniekiem. Kaut arī šis varētu likties tikai kā joks un nenozīmīga lieta jaunu lietotāju pievilināšanai, Fitbit komanda ir analizējusi vairāk nekā 22 miljardus miega stundu un ar ekspertu palīdzību tiešām atradusi atbilstošus dzīvnieku tipus.

    Reklāma

    Piemēram, ja lietotājs dodas vēlu gulēt, bet agri ceļas, tad viņš tiks asociēts ar žirafi. Šādu saikni būs iespējams atrast vēl ar bruņurupuci, papagaili, lāci, delfīnu un ezi. Lai iegūtu savu miega dzīvnieku, būs nepieciešami vismaz 14 dienu dati katru mēnesi. Tāpat piešķirtais dzīvnieks var mainīties, atkarībā no miega režīma, bet pašā pamatā ir uzņēmuma vēlme likt lietotājiem domāt par miega kvalitāti, kura nozīme mūsu veselībai tiek pierādīta arvien vairāk.

    Avots: XDA Developers

    Papildu tam Fitbit viedpulksteņi ir spējīgi uzņemt līdz pat desmit dažādiem saistītajiem mērījumiem, kas sevī iekļauj laiku līdz REM (rapid eye movement) miega fāzei, miega ilgumam, tā sākumam un citiem. Jāpiezīmē, ka iespēja atrast savu miega dzīvnieku ir paredzēt Fitbit Sense, Versa 3, Versa 2, Charge 5, Luxe un Inspire 2 lietotājiem, līdz ar to tā nedarbosies ar visiem viedpulksteņu modeļiem.

    Vai esiet jau paspējuši atrast un izanalizēt savu miega dzīvnieku?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma