Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit plānos varētu būs premium klases fitnesa aproce

    Jaunākie raksti

    Parādījušas baumas, ka tirgū varētu parādīties pirmais fitnesa viedpalīgu ražotāja Fitbit produkts pēc tam, kad Google beidzot oficiāli noslēgusi uzņēmuma iegādi. Tā reizē būs arī pirmā premium klases fitnesa aproce.

    Potenciālais nosaukums Fitbit Luxe atbildīs produkta kvalitātei, kādu vēlas radīt uzņēmums. Aproce būs radīta no nerūsējošā tērauda un aprīkota ar OLED ekrānu. Pagaidām gan nav pieejama plašāka informācija par tehnisko specifikāciju, tomēr sagaidāms, ka jaunie premium klases produkti sevī iemiesos labākus izejmateriālus, smalkāku un vieglāku dizainu. Visdrīzāk būs pieejams gan GPS, gan pulsa nolasīšana no locītatavas un dažādu sporta aktivitāšu izsekošana, viss ko jau uzskatām par standartu. Saistībā ar Fitbit Luxe, tas varētu būt produkts, kas veidots, iedvesmojoties no šobrīd pieejamajām Inspire 2 un Charge 4 fitnesa aprocēm.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka nerūsējošā tērauda korpuss būs pieejams trīs krāsās – melna, zelta un pelēka, ar iespēju mainīt aproču krāsas. Arī cenas ziņā to vērtība varētu būt robežās no 149 līdz 229 USD. Pagaidām gan vēl jāpaciešas līdz oficiālajiem paziņojumiem, taču tie varētu sekot pietiekami drīz. Šīs Fitbit aproces noteikti būs konkurenti šobrīd tik daudz Kursorā izdaudzinātajām Xiaomi Mi Band aprocēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma