Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit izziņo Versa Lite un Inspire fitnesa aproces, kā arī bērniem paredzēto Ace 2

    Jaunākie raksti

    Fitbit Versa ir ražotāja populārākais fitnesa aproču modelis, kas tagad kļuvis vēl pieejamāks. Vienlaikus Fitbit izziņojis arī bērniem paredzētu aproci.

    Fitbit Versa Lite

    Fitbit Versa Lite piedāvā akumulatora darbības laiku vismaz četru dienu garumā, fitnesa aprocei ir optiskais sirdsdarbības sensors ar iespēju izrēķināt arī SpO2. Plānotā Fitbit Versa Lite cena ir 160 eiro, kamēr Fitbit Versa maksā ap 200 eiro.

    Reklāma

    Fitbit Versa Lite ir ūdensdroša aproce, tomēr tā zaudējusi automātisko nopeldēto baseinu uzskaiti, Lite versija neskaita uzkāptos stāvus un nav arī vairs iebūvētā mūzikas atskaņotāja, kad Fitbit Versa Lite salīdzina ar Fitbit Versa.

    Fitbit Inspire un Inspire HR

    Fitbit Inspire un Inspire HR nodrošina akumulatora darbību piecu dienu garumā ar vienu uzlādi. Fitbit Inspire un Inspire HR spēj automātiski atpazīt 15 sporta nodarbes, kā arī Inspire sērija pieskata tavu miegu.

    Inspire sērijas fitnesa aprocēm ir 50 m ūdensnoturība, pieejami paziņojumi no viedierīces, kas tiek parādīti nelielā, melnbaltā OLED ekrānā. Fitbit Inspire HR modelim ir optiskais sirdsdarbības sensors.

    Fitbit Inspire cena ir ap 70 eiro, Fitbit Inspire HR maksā ap 100 eiro.

    Fitbit Ace 2

    Fitbit Ace 2 ar mīlīgiem, animētiem ķēmiņiem mudinās bērnus dzīvot veselīgāk. Fitbit Ace 2 piedāvā dažādus virtuālus apsveikumus par sasniegumiem. Arī Fitbit Ace 2 ir 50 m ūdensnoturība un piecu dienu darbības laiks ar vienu uzlādi.

    Fitbit Ace 2 aproces būs iegādājamas nedaudz vēlāk.

    Avotsfitbit
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma