Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Mi Band 6 varētu tikt pie GPS, SpO2 sensora un Amazon Alexa atbalsta

    Jaunākie raksti

    Tīmeklī uzieta gaidāmās Xiaomi Mi Band 6 fitnesa aproces programmatūra, kas norāda uz vairākiem ilgi gaidītiem uzlabojumiem. Parasti Xiaomi var ticēt, tāpēc nav nekāds iemesls domāt, ka Mi Band 6 varētu neatbilst baumām.

    Sagaidāms, ka Xiaomi Mi Band 6 aproce saņems veselu uzlabojumu lērumu – GPS, pārstrādātu saskarni, emodži, viedās mājas iespējas un pat SpO2 sensoru. GPS gan piedāvās tikai datus sporta lietotnēm, jo navigācija ar sīciņo Mi Band 6 ekrānu nav iespējama. Turklāt ātrākai GPS nolasīšanai tiks izmantoti A-GPS dati no viedtālruņa.

    Reklāma

    Xiaomi Mi Band 6 saskarne aplam izskatās pēc tā, ko mums piedāvā Garmin, bet pagaidām mēslu dakšas neasinām un lāpas nededzinām. Fitnesa aproce arī atbalstīts daudz plašāku sporta nodarbību sekošanu – tiks pievienotas 19 jaunas sporta aktivitātes. Ja nemaldos, tad Mi Band 5 ir 17 dažādas aktivitātes.

    Iespējams, lielākais un negaidītākais jaunums Mi Band 6 būs Amazon Alexa integrācija, kas ļaus ērtāk pārvaldīt viedās mājas ierīces. Attiecīgi varam gaidīt, ka Mi Band 6 tiks pie mikrofona un varbūt par skaļruņa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    27.01.2021 19:31

    Kad sāks tirgot? Vajadzētu dažus iepirkt

    Reklāma