Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Fitbit Charge 4 fitnesa aproce tiek pie GPS funkcijas

    Jaunākie raksti

    Karantīnas laiks dažiem cilvēkiem atvēris jaunas iespējas vai devis svaigu motivāciju nodarboties ar sportiskām aktivitātēm, un tieši šajā laikā Fitbit atjaunojis savu fitnesa aproču klāstu, piedāvājot Charge 4 modeli. Iespējams, tas ir kāds no pēdējiem produktiem tieši no paša Fitbit, kamēr vēl oficiāli nav noslēgusies pāreja uz Google.

    Viedā aproce saņēmusi mūsdienu standartiem atbilstošu funkcionalitāti – trīs asu akselerometrs, altimetrs, optiskais pulsa lasītājs, GPS un bezkontakta maksājumu iespēja caur Fitbit Pay, ko var izmantot arī Latvijā (pagaidām izmantojot Swedbank iespējas). Iekšējā atmiņa būs spējīga uzglabāt sirdsdarbības datus par 7 dienām, kā arī 30 dienu pilnu aktivitāti.

    Reklāma

    Avots: Fitbit

    Fitbit OS pulksteņa operētājsistēma piedāvās jaunu iespēju Active Zone Minutes, kura ,balstoties uz pulsa datiem, spēs noteikt kādai jābūt treniņai intensitātei tieši prieks katra cilvēka, lai sasniegtu maksimālo rezultātu. Šī iespēja būs pieejama arī Versa, Versa Lite, Versa 2 un Ionic modeļos. Tāpat ar aproci varēs izmērīt miega kvalitāti, kā arī dokumentēt sievietes menstruālo ciklu. Izmantojot Spotify Premium būs iespējams klausīties mūziku un podkāstus tieši viedajā aprocē, bet nebūs iespējams regulēt skaļumu.

    Vizuāli Charge 4 modelis ir līdzīgs savam 2018. gada priekšgājējam Charge 3, līdz ar to šī versija ir uzlabota no iekšienes, bet minimāli no ārpuses. Būs pieejamas 4 krāsu versija – melna, burgundija, tumši zilā, kā arī speciāla divu toņu melnā siksniņa. Aproce noteikti būs noderīga tiem, kuri ik pa laikam veic kādas fiziskas aktivitātes, nedaudz seko līdzi datiem un kuriem vienkārši gribas sportisku aksesuāru, taču nopietnākiem sportistiem varētu interesēt mūsu nesen apskatītais Suunto 7 modelis, kurš ir pirmais somu kompānijas sporta pulkstenis ar Google Wear OS operētājsistēmu.

    Fitbit Charge 4 cena Eiropā būs sākot no 149,95 EUR, bet Latvijas veikalos tas vēl nav pieejams. Tiesa, viedā aproce ir pieejama iepriekšpārdošanā, plānotais oficiālais pieejamas datums būs 13. aprīlis.

    AvotsFitbit
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alex
    06.04.2020 09:07

    Suunto 7 nopietnākiem sportistiem? )) joks?

    KKTK
    06.04.2020 10:30
    Reply to  Alex

    Sportists ir tas, kas trenējas, nevis, kas iztērē lielu naudu gadžetam ;)

    Reklāma