Web Analytics
More
    Reklāma

    Honor prezentē savu pirmo salokāmo tālruni Magic V

    Jaunākie raksti

    Ķīnas uzņēmums Honor ir pievienojies salokāmu viedtālruņu ražotāju klubiņam, piedāvājot savu pirmo modeli Magic V, par kuru tika baumots jau decembrī.

    Lielos vilcienos jaunais Honor V modelis atgādinās Samsung Galaxy Z Fold sēriju, jo locīsies uz pusēm kā grāmata, un ārpusē būs pieejams vēl viens ekrāns. Ārējais displejs būs 6,45 collas liels, un tā izšķirtspēja būs 2560×1080 pikseļi ar 120Hz atsvaidzes ātrumu. Toties atverot telefonu, pavērsies 7,9 collu liels ekrāns, kura izšķirtspēja būs 2272×1984 pikseļi ar 90Hz atsvaidzi un 10:9 malu attiecību. Principā arī izmēros ļoti līdzīgs Z Fold. Tie būs OLED tehnoloģijas ekrāni. Vismaz kā apgalvo Honor, tad viņu eņģes tehnoloģija neveidos šo mazu kroku atvērta ekrāna vidējā daļā, bet to jau varēs redzēt praksē.

    Reklāma

    Honor Magic V darbinās Snapdragon 8 Gen 1 mobilais procesors, kas šobrīd ir pieejams lielākajā daļā jauno flagmaņu telefonu. Tāpat būs pieejama 12GB operatīvā atmiņa un 512GB iebūvētā atmiņa. Salocītā stāvoklī viedtālruņa biezums būs 14,3mm, un baterijas ietilpība sasniegs 4750mAh. Magic V aizmugurējā daļā būs pieejamas trīs kameras, bet katra ekrāna priekšpusē vēl viena priekšējā kamera ar 42MP izšķirtspēju. Telefona pārvaldību nodrošinās Android 12 operētājsistēma, kas tiks uzlabota ar Honor Magic UI 6.0 lietotāju interfeisu.

    Salokāmā viedtālruņa modelis būs pieejams Ķīnā, un to piedāvās trīs krāsās – melna, pelēka un oranža. Cenas būs ~1568 dolāri par 256GB versiju, bet ~1725 dolāri par 512 GB ietilpību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma