Web Analytics
More
    Reklāma

    Honda prezentē jaunu “Ye” elektroauto modeļu līniju, bet šie auto būs pieejami tikai Ķīnā

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotājs Honda nācis klajā ar jaunu elektrisko modeļu līniju, kas nosaukta par “Ye Series”. Šie jaunie auto oficiāli tiks prezentēti Pekinas autoizstādē jau šajā mēnesī, bet tirdzniecībā tiem būtu jānonāk līdz gada beigām, papildinot jau esošo Honda elektroauto klāstu, taču ir āķis – šie auto pagaidām būs nopērkami tikai Ķīnā.

    Pirmie divi modeļi būs Ye P7 un Ye S7 – tie ir veidoti uz pilnīgi jaunas elektriskās platformas, kas pieejama divās versijās – ar vienu elektromotoru aizmugurē vai diviem elektromotoriem un pilnpiedziņu. Aizmugurējās piedziņas versijas būšot veidotas tā, lai nodrošinātu sportisku vadāmību, savukārt pilnpiedziņas versijas būs pielāgotas lielai jaudai un Honda sola atsaucīgu vadāmību.

    Japāņi sagatavojuši arī vairākus konceptus, kas pārskatāmā nākotnē tiek gatavoti ražošanai, bet vismaz pagaidām šis viss ir paredzēts Ķīnai. Tam visam ir biznesā balstīti iemesli – Ķīna ir maksātspējīgs tirgus, savukārt pēdējā gada laikā tirdzniecības apjomi kritušies par 10%, tāpēc Honda ar šo jauno modeļu līniju vēlas piedāvāt papildus argumentus izvēlēties tieši viņus. Vienlaikus Honda mērķis ir konkurēt ar vietējo autobūves milzi BYD.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma