Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple veidos filmu par F1 autosacīkstēm ar Bredu Pitu galvenajā lomā

    Jaunākie raksti

    Tie, kuri ir aktīvi straumēšanas servisa Netflix lietotāji vai Formula 1 fani, noteikti būs dzirdējuši par platformā esošo seriālu “Formula 1: Drive To Survive”. Parādījusies informācija, ka Apple TV+ serviss gatavojas veidot savu filmu par leģendāro sporta notikumu ar Bredu Pitu galvenajā lomā.

    Pagaidām sadarbības noslēgšana vēl ir procesā, līdz ar to nav zināms, vai tajā savu dalību oficiāli ņems pati F1 organizācija, tomēr sarakstā pavīd pilots Luiss Hamiltons. Kopējais filmas budžets paredzēts 130 miljonu apmērā, kas jau kļuvusi par normu straumēšanas platformu kontekstā. Filmas sižets būs saistīts ar ierastu sižetu, kurā jau izbijis F1 pilots (Breds Pits) atgriezīsies sacensībās trenera lomā, lai tādējādi sasniegtu pirmo vietu ar jauno pilotu, kā arī priekš sevis sasniegt slavas virsotnē, kas neizdevās iepriekš.

    Reklāma

    Vairs jau nav nekāds pārsteigums, ka video straumēšanas servisi nerāda un neveido tikai seriālus, bet jau vairākus gadus piesakās arī filmu segmentā. To var novērot gan Netflix, gan Apple TV+. Tieši šis serviss ir zināms tikai ar sava oriģinālsatura veidošanu un straumēšanu, kas veido pieejamo saturu. Šajā gadā no Apple gaidāms viens no dārgākajiem projektiem – filma “Killers of the Flower Moon” ar pašu Leonardo Di Kaprio galvenajā lomā.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma