Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Windows datoriem sāk piedāvāt Apple Music, TV un Devices programmas, izbeidzot iTunes ēru

    Jaunākie raksti

    Jau no 2022. gada oktobra Apple strādā pie tā, lai Windows operētājsistēmai piedāvātu jaunas programmas, aizvietojot klasisko iTunes. Tagad lietotājiem pieejamas jaunas un sadalītas Apple Music, Apple TV un Apple Devices programmas.

    Apple Music programma atbildēs par to mūziku, kas iepriekš tikusi saglabāta iTunes, kā arī tajā būs pieejamas iepriekš iegādātās dziesmas. Tāpat Apple Music ļaus izmantot mūzikas straumēšanas iespējas Windows operētājsistēmā. Pēc līdzīga principa darbojas Apple TV programma. Tā piedāvās jau iepriekš izmantoto un iegādāto saturu, kā arī ļaus straumēt Apple TV+ pieejamo.

    Tikmēr Apple Devices nodrošinās iPhone un iPad savienošanos ar datoriem, ļaujot apstrādāt cita veida saturu, ko nenodrošina Apple Music un Apple TV servisi. Lietotājiem būs nepieciešams instalēt un izmantot visas trīs jaunās programmas. Jau no 2023. gada janvāra tās darbojās nosacītā testa režīmā ar ierobežotu skaitu lietotāju, bet tagad pieejamas visiem. Lietotāju datoros būs nepieciešams izmantot vismaz Windows 10 operētājsistēmu.

    Tikmēr joprojām tiks izmantots klasiskā iTunes versija, ja lietotājam būs nepieciešams piekļūt podkāstiem un audiogrāmatām. Bibliotēka, kas iepriekš atradās iTunes, nevar tikt dzēsta, jo to izmanto jaunās programmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    viens
    09.02.2024 14:43

    man kakraz ir apple windows dators

    viens
    09.02.2024 17:25
    Reply to  viens
    Reklāma