Web Analytics
More
    Reklāma

    Zoom izveidojis lietotni Apple TV ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Viens no populārākajiem videokonferenču rīkiem Zoom beidzot izlaidis Apple TV platformai pielāgotu lietotni, kas tika solīta šajā gadā.

    Tā būs atsevišķa lietotne, kas speciāli pielāgota tvOS platformai un sauksies Zoom for Home TV. Tā kā pati Apple TV iekārta nav aprīkota ar tīmekļa kameru, tiek ieteikts izmantot iPhone vai iPad kameras. Šāda funkcionalitāte jau ir pieejama arī macOS datoru operētājsistēmā, ātri atpazīstot ārējo kameru.

    Nebūs nepieciešami nekādi speciāli turētāji, kas gan uzlabos kopējo videozvanu pieredzi, tomēr galvenais ir atrast kādu stabilu vietu netālu no televizora. Tāpat iPhone šādā risinājumā izmantos iespēju centrēt seju, lai runātājs atrastos maksimāli ekrāna vidū. Apple iPhone un iPad iekārtām būs jābūt aprīkotām ar iOS 17 un iPadOS 17 jaunākajām versijām.

    Zoom Apple TV versija, protams, savienosies ar jau esošo Zoom kalendāru, lai ērti piekļūtu gaidāmajiem zvaniem, tomēr šai lietotnei būs savi ierobežojumi. Katrā ziņā šis ir labs papildinājums, lai Apple TV iekārtai piešķirtu papildu interese ikdienas lietošanā. Arī konkurents WebEx gatavojas piedāvāt savu tvOS lietotni, taču pagaidām tā nav pieejama publiski.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma