Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Apple TV 4K komplektācijā vairs nav iekļauts lādēšanas kabelis pultij

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā starp jaunajiem Apple produktiem pavīdēja atjaunināta Apple TV 4K versija, kurai komplektā vairs nebūs atrodams uzlādes kabelis, kas paredzēts bezvadu pultij.

    Šis ir kārtējais solis no Apple, lai samazinātu kabeļu daudzumu savos produktos, jo jaunā bezvadu pults Siri Remote tagad būs aprīkota ar USB-C tipa pieslēgvietu. Tagad ar Lightning portu ir aprīkoti tikai iPhone un AirPods bezvada austiņu uzlādes kārbiņas. Protams, Apple TV 4K ir saņēmis kabeli, ar kuru to pieslēgt strāvai, un runa ir tieši par bezvadu pulti.

    Reklāma


    Bezvadu pulti iespējams iegādāties atsevišķi, un arī šādā komplektācijā nebūs pieejams USB-C kabelis. Tas nozīmēs, ka ja lietotājam kādu iemeslu dēļ tāds vēl neatradīsies mājās, būs nepieciešams iegādāties gan kabeli, gan elektrības spraudni. Papildu tam, Apple piedāvā iespēju atsevišķi iegādāties austā dizaina tipa kabeli, kādu saņēmis, piemēram, HomePod mini viedais skaļrunis.

    Kopumā šo var vērtēt kā labu soli, bet domāju, ka vēl noderīgāka lieta būtu iespēja Siri Remote atrast caur Find My lietotni, jo televizoru pultis mēdz itin viegli nozust. Salīdzinājumam vēl iepriekšējā 2021. gada Apple TV 4K modelī Lightning kabelis tika iekļauts komplektācijā, un tas joprojām tiek darīts gan iPhone, gan AirPods gadījumā. Interesanti, kāda būs stratēģija pirmajā iPhone modelī, kas būs aprīkots ar USB-C pieslēgvietu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    24.10.2022 11:10

    Varēja jau aizmugurē ielikt saules bateriju, kā Samsung TV putīm!

    Biteme
    24.10.2022 11:40

    Lādēt pulti gan jau var no USB, nez vai tam vajag strāvu ko nodrošina sienas lādētājs. Vadiņš…tiešām tāda problēma?

    Tītars
    24.10.2022 12:34
    Reply to  Biteme

    Tieši tā, turklāt uzlādes cikls ir mērāms gados. Es pat nezinu kur īsti mana apple tv pults ir, jo izmantoju telefonu kā pulti. Kaut kad tika pievienots family atbalsts, un ģimene var izmantot savus telefonus kā pulti.

    Tītars
    24.10.2022 12:32

    Gan jau Apple izvērtēja % cilvēkus kam mājās ir AppleTV, un pietiekami liela masa iegādājas Apple TV, iPhone, iPad, Home pod utt. Līdz ar to vadi ir pilna atvilktne.

    Reklāma