Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple plāno izlaist stilīgus krāsainus kabeļus

    Jaunākie raksti

    Saistībā ar gaidāmo iPhone 15 prezentāciju septembrī, gandrīz katru dienu parādās arvien jaunas baumas par Apple viedtālruņiem. Tiek spekulēts, ka jaunie telefoni būs aprīkoti ar telefonam atbilstošas krāsa uzlādes vadu.

    Nākamie iPhone 15 modeļi būs aprīkoti ar USB-C pieslēgvietu, ko pieprasa Eiropas Savienības noteiktie regulējumi. Līdz ar to vairs nebūs nepieciešams Lightning kabelis, un iPhone tālruņu kastītē atradīsim jaunus uzlādes kabeļus. Iespējams, ka to krāsa būs pieskaņota telefona dizainam.

    Reklāma


    Kāds lietotājs X jeb Twitter platformā parādījis bildes ar gaiši zilas, melnas un rozā krāsas uzlādes kabeļiem, kas varētu atbilst gaidāmo iPhone krāsai. Tāpat šie uzlādes kabeļi būtu veidoti ar jauno pīto dizainu. Šie uzlādes vadi ir izturīgāki, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes vadiem. Līdzīga dizaina vadus jau saņem Apple MacBook Air portatīvie datori MagSafe uzlādei.

    Jaunie uzlādes kabeļi tagad abos galos būs aprīkoti ar USB-C pieslēgvietu. Jāatzīst, ka šīs baumas gan negribas ņemt pārāk nopietni, tāpēc būs jāsagaida oficiālā iPhone 15 izziņošana pēc aptuveni trim nedēļām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zefīrs
    23.08.2023 11:10

    Stilīgi!

    Krotow
    23.08.2023 13:14

    Cik ātri saplīsis?

    Reklāma