Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple ar USB-C pieslēgvietu varētu aprīkot arī iPhone 14 modeļus

    Jaunākie raksti

    Līdz jauno nākamās paaudzes iPhone izziņošanai palicis aptuveni mēnesis, un parādījušās visai interesantas baumas, ka arī iPhone 14 modeļi varētu saņemt USB-C pieslēgvietu.

    Sagaidāms, ka iPhone 15 modeļu līnija iezīmēs jauno Apple ceļu, savos viedtālruņos izmantojot USB-C pieslēgvietu, pakļaujoties Eiropas Savienības regulām. Jā, uzņēmums būs pēdējais, kas to ieviesīs, salīdzinot ar pārējiem konkurentiem. Tas panākts vairāk ar likumiskajiem ierobežojumiem, ne pašu vēlmi.

    Reklāma


    Par jaunajiem modeļiem viss ir skaidrs, bet interesantu punktu atklājuši analītiķi, ka Apple, izziņojot jaunos telefonus, tiek saglabāti arī iepriekšējās paaudzes modeļi. Līdz ar to tas varētu nozīmē, ka uzņēmumam nāktos ar USB-C aprīkot iPhone 14 un iPhone 14 Plus viedtālruņus, lai arī tie atbilstu ES regulām.

    Par to varētu liecināt Apple entuziastu atrastā informācija tvOS 17 Beta versijā par sešiem jauniem iPhone modeļiem, no kuriem četri ir gaidāmie iPhone 15, bet atlikušie divi varētu būt iPhone 14 ar USB-C. Tas gan attiektos tikai uz parastajiem iPhone, jo iznākot jaunai paaudzei, iepriekšējās paaudzes Pro sērija vairs netiek oficiāli tirgota.

    No vienas puses tās ir labas ziņas, jo būs plašāks piedāvājums iegādāties iPhone ar USB-C. No otras puses tas varētu rast domstarpības, jo pieņemu, ka noliktavās būs pieejami abu veidu telefoni, un lētākie noteikti būtu aprīkoti ar Lightning pieslēgvietu. Tas savukārt varētu izsaukt pircēju neapmierinātu, iegādājoties atjaunināto iPhone 14, bet saņemot iepriekšējās paaudzes modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Atis
    14.08.2023 11:40

    Beidzot!

    Reklāma