Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Apple TV 4K atbalstīs Thread standartu, palielinot viedierīču pārvaldības atbalstu

    Jaunākie raksti

    Reizē ar jaunajiem iPad un iPad Pro modeļiem, izziņota jauna Apple TV 4K iekārta, kas saņēmusi visai jaudīgo tehnisku specifikāciju, kas sniegs patīkamu izklaidi ikvienā mājā, kā arī varēs kalpot par ērtu viedpalīgu pārvaldes iekārtu.

    Šī gada Apple TV 4K ir aprīkots ar A15 Bionic procesoru, kas nozīmē, ka tam ir jaudīgāks procesors nekā jaunajam iPad, kas aprīkots ar A14 Bionic procesoru. Kā jau priekšā saka nosaukums, tad šī iekārta būs spējīga pārraidīt 4K izšķirtspējas attēlu, nodrošināt HDR10+ atbalstu un citus ieguvumus tieši no Dolby, kur daļa pateicoties tieši A15 Bionic jaudai.

    Šajā reizē tikuši prezentēti divi jauni modeļi, no kuriem vienkāršākais būs ar Wi-Fi atbalstu un 64GB iebūvēto atmiņu, bet labākā versija būs aprīkota arī ar Ethernet interneta savienojumu un 128GB atmiņu. Tieši otrais modelis saņēmis Thread atbalstu, kas nozīmē, ka Apple TV 4K varēs kalpot kā vienota citu viedierīču pārvaldības iekārta. Taču līdz tam jāpagaida arī plašāks šī jaunā savienojuma atbalsts no pašiem produktiem.

    Apple TV 4K pirmo reizi atbalstīs HDR10+, papildinot to ar Dolby Vision standartu, kas sniegs ļoti dzidru un košu attēlu. Protams, nepieciešama atbilstoša ārējā izvades ierīce. Papildu tam iekārta atbalstīs gan Dolby Atmos 7.1, gan Dolby Atmos 5.1 skaņas standartus, sniedzot iespēju izveidot mazo mājas kinozāli.

    Ikdienas lietošanas pieredzei nodrošinās tvOS 16 versija, kas gaidāma kaut kad rudenī, neminot precīzu laiku. Tā ļaus visu ērtāk vadīt ar balsi un Siri. Protams, Apple TV 4K var pieslēgties dažādiem uzņēmuma servisiem, kā Apple TV+, Apple Arcade, Apple Fitness+ un Apple Music. Tā ir vēl viena iekārta, kura itin viegli integrējusies Apple ekosistēmā.

    Apple TV 4K 64GB modeļa cena būs 169 EUR, bet 128GB versija maksās 189 EUR, un tā būs pieejama vienīgi melnā krāsā, kā arī komplektā būs pieejama bezvadu vadības pults.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    19.10.2022 22:01

    Slavēt A15 (starp citu teikums ir kļūdains) te par 4K nav iemesla. 4K rādīja jau A10x procesors. A15 var slavēt tikai par HDR10+ un kaut kādiem papildus Dolby brīnumiem.

    Reklāma