Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Apple AirPods austiņu uzlādes kārbiņa varētu saņemt USB-C pieslēgvietu

    Jaunākie raksti

    Pēc pusotras nedēļas sagaidīsim pirmo iPhone viedtālrunis ar USB-C pieslēgvietu, kas būs pietiekami šokējošs notikums Apple pasaulē. Sagaidāms, ka arī AirPods Pro kārbiņa to beidzot saņems.

    Principā iPhone un AirPods bezvadu austiņas ir palikuši pēdējie aktuālie Apple produkti, kuru uzlādei joprojām tiek izmantots Lightning savienojums. Sagaidāms, ka jaunajā produktu prezentācijā 12. septembrī, būs ziņas par izmaiņām arī AirPods sakarā. Ja iepriekš nebija konkrēti zināms, par kuru produktu ir runa, tad sagaidāms, ka tās būs AirPods Pro austiņas.

    Otrās paaudzes AirPods Pro austiņas tika izziņotas pirms gada, un sagaidāms, ka šogad to kārbiņa saņems USB-C pieslēgvietu. Tās gan arī būs vienīgās tehniskās izmaiņas, jo nekādi citi jaunumi AirPods un AirPods Pro sakarā nav gaidāmi. Būs uzlabojumi tieši no programmetūras puses, saņemot jauno iOS 17 operētājsistēmu, bet tas arī viss.

    Kopumā šī būs patīkama izmaiņa, jo austiņu kārbiņu un iPhone varēs uzlādēs ar vienu kabeli. To varēs darīt ar visiem Apple produktiem, ieskaitot iPad un MacBook portatīvos datorus. Lielākās tehniskās izmaiņas austiņu segmentā varētu būt gaidāmas vēlāk. Vienīgi AirPods Max jau ilgu laiku nav saņēmušas nekādas izmaiņas, kas varētu būt 12. septembra pārsteigums. Arī to uzlāde notiek caur Lightning pieslēgvietu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma