Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple oficiāli izziņo 12. septembra jauno produktu prezentācijas pasākumu

    Jaunākie raksti

    Mēs jau iepriekš vēstījām par baumām, ka jauno Apple produktu pasākums varētu notikt 12. septembrī un tagad šī informācija ir apstiprinājusies. Apple ir uzsācis medijiem izsūtīt ielūgumus uz šo pasākumu un tas tik tiešām notiks 12. septembrī plkst. 20:00 pēc Latvijas laika.

    Ko varam sagaidīt no Apple iPhone 15?

    Apple neinformē, kādi produkti tiks izziņoti šajā pasākumā, bet vēsturiski ir iegājies, ka septembrī mūsu iecienītākā augļu kompānija prezentē jaunākos iPhone viedtālruņa modeļus. Šogad ir kārta iPhone 15 un tas beidzot saņems USB-C pieslēgvietu. Eiropas birokrāti būs panākuši savu! Iepriekš arī varēja lasīt baumas, ka jaunais iPhone 15 saņems būtiski ātrāku datu pārraidi, taču šobrīd nav skaidrs vai šis jaunums pienāksies visiem iPhone 15 modeļiem. Iespējams, Apple izvēlēsies to piedāvāt tikai dārgajiem Pro modeļiem. Līdz ar ātrāku datu pārraidi jaunajiem Apple telefoniem mēs varam cerēt sagaidīt 35W uzlādes jaudu. Tā gan nobāl pret Android konkurentiem, tomēr katra vata uzlabojums šajā ziņā ir pozitīva ziņa.

    Tīri dizaina ziņā izskatās, ka visi iPhone 15 modeļi saņems dinamisko displeja saliņu, dārgāko Pro modeļu korpuss būs veidots no titāna un displejam būs samazināts apmaļu biezums. Krāsas dārgajiem modeļiem kļūs pelēcīgāki vienmuļākas, bet lētākie iPhone 15 modeļi būs košāki. Pro modeļi, iespējams, saņems arī speciālu aktivitāšu pogu, kādu pirmoreiz ieraudzījām Apple Watch Ultra viedpulkstenim. Ar to varēsim ērtāk izsaukt noteiktas lietotnes vai telefona funkcijas. Tāpat baumo, ka iPhone 15 varētu saņemt arī periskopa kameru, kādas jau laiciņu varam redzēt dažādos Android viedtālruņos.

    Jauns Apple Watch?

    Baumo, ka arī Apple Watch viedpulksteņu sēriju sagaida jauninājumi. Tīri tehniski pulksteņi var tikt pie jaudīgāka procesora, kas balstīts uz iPhone 13 telefonos izmantotā A15 procesora. Šī izmaiņa uzlabotu viedpulksteņa energoefektivitāti. Iespējams, Apple Watch Ultra dārgais viedpulkstenis saņems jaunu tumšo krāsojuma opciju. Savukārt, “parastais” Apple Watch Series 9 varētu saņemt rozā krāsu un jaunu siksniņu ar magnētisko stiprinājumu.

    USB-C pieslēgvieta arī AirPods austiņām

    Baumo, ka iPhone 15 nebūs vienīgais jaunums ar USB-C pieslēgvietu. Pie tādas var tikt arī AirPods austiņu uzlādes kārbiņa. Uz lielākiem austiņu jaunumiem gan visdrīzāk būs jāpagaida līdz nākamajam gadam.

    Tuvojas jaunās iOS 17, macOS Sonoma versijas

    Apple savā rudens pasākumā parasti arī izziņo savu operētājsistēmu jaunākās versijas. Visu vasaru tās esam testējuši un ir pienācis laiks arī fināla versijas izlaišanai. Šogad programmatūra pat vecākās Apple ierīcēs iedvesīs dažādas interesantas funkcijas, kas motivēs ilgi nekavēties ar to uzstādīšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma