Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 15 Pro varētu saņemt īpašu “aktivitāšu” pogu

    Jaunākie raksti

    Līdz jauno iPhone 15 modeļu izziņošanai ir palikuši aptuveni divi mēneši, jo tie gaidāmi septembra sākumā. Tuvojoties šim brīdīm, parādās jaunas baumas par gaidāmajiem Apple viedtālruņiem. Jaunākā informācija liecina, ka iPhone 15 Pro modeļi saņems jaunu sānu pogu, ar kuru izsaukt dažādas funkcijas.

    Gaidāmā sānu poga darbotos līdzīgi Apple Watch Ultra pieejamajai Action pogai, kas ļauj palaist skrējienu un līdzīgas funkcijas. Pēc tāda paša principa darbotos iPhone 15 Pro Action poga. Šī informācija parādījusies pēc jaunākās iOS 17 Beta 4 operētājsistēmas izlaišanas, kurā redzams koda fragments par pogu, kuru nospiežot varētu tikt ieslēgts telefona klusuma režīms, palaista kamera, ieslēgta zibspuldze u.c.

    Iespējams, ka šai pogai varēs piesaistīt visdažādākās iespējas. Viens no ieguvumiem būs tas, ka šī poga darbosies neatkarīgi no tā, vai telefons ir atbloķēts vai nē. Līdz ar to varēs ātri izdarīt noteikto darbību. Tāpat varētu būt, ka šī poga aizstās esošās skaļuma regulēšanas pogas, kas atrodas iPhone sānā.

    Ar šādu soli Apple gatavojas vēl vairāk nodalīt iPhone 15 Pro un parasto iPhone 15 līniju, jo līdz šim abu versiju telefoni ir bijuši ļoti līdzīgi savā starpā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    31.07.2023 10:06

    Man žēl to pamuļķu, kas pērk ābola produktus un vēl ņem kredītas vai pārdod nieri…

    Gundars
    31.07.2023 12:08
    Reply to  Jānis

    Ir arī gadījumi, ka savus bērnus pārdod. Pataloģisku fanātu organizācija, ko politkorekti sauc par lojālajiem klientiem

    mmbds
    31.07.2023 19:21
    Reply to  Jānis

    Novecojis uzskats…gadus 15 atpakaļ tā varbūt arī bija. Mūsdienās jebkuru tel var paņemt pie operatora uz nomaksu…atšķirība starp kredītu un nomaksu ir būtiska

    Gundars
    31.07.2023 12:06

    Sony ir fiziska foto poga un, cerams būs vienmēr, jo tas ir ļoti ērti. Tāpat 3,5mm austiņu ieeja. Applei vienkārši gribās bīdīt kaut kādas inovācijas inovāciju dēļ, atteikties no vajadzīgām lietām. Jo “tā būs stilīgi”. Štrunts par lietotāja vēlmēm. Ražotājs taču zin labāk kā jādzīvo klientam.

    mmbds
    31.07.2023 19:23
    Reply to  Gundars

    Gan Apple gan Android var nokonfigurēt fizisko pogu kā camera shutter button, man gan personīgi ērtāk ir lietot ekrāna pogu – mazāk izkustās kamera eksponēšanas brīdī.

    Reklāma