Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamais Apple Watch modelis varētu saņemt jaunu siksniņas dizainu

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka kopā ar jaunajiem iPhone modeļiem tiks izziņoti Apple Watch Series 9 un Ultra 2 viedpulksteņu modeļi. Pirmais varētu saņemt jauna dizaina aproci.

    Kā norāda baumas, tad jaunais Apple Watch Series 9 modelis vizuāli atgādinās iepriekšējās paaudzes Series 7 un Series 8 modeļus, un vienīgais lielākais ieguvums būs jauns procesors. Līdz ar to reklāmas nolūkiem varētu tikt izmantota jauna dizaina aproce.

    Reklāma


    Jaunā aproce varētu būt veidota no auduma, bet tās nostiprināšanai tiks izmantota magnētiskā sprādze. Šobrīd ar magnētisko savienojumu ir pieejamas metāliskā dizaina aproces, bet standarta Apple Watch modelis saņem gumijas aproci. Tiesa, nav konkrēti skaidrs, vai jaunā aproce aizstātu klasisko gumijas aproci.

    Auduma aproce varētu atgādināt Modern Buckle ādas aproci, kas tika izlaista kopā ar oriģinālo Apple Watch modeli. Tā tika fiksēta ar nerūsējošā tērauda magnētisko aizdari. Pēdējais jaunums aproču dizainā no Apple bija pirms trim gadiem, kad tika izziņota Solo Loop aproce, kurai nav nekādu papildu fiksācijas mehānismu. Viss šis norāda uz to, ka Apple Watch viedpulksteņi kārtējo reizi saņems visai niecīgas izmaiņas.

    Avots: 9TO5 Mac. Jaunās aproces dizaina shēma.
    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma