Web Analytics
More
    Reklāma

    Gaidāmā iPhone 15 Pro atmiņas ietilpība varētu sākties no 256GB

    Jaunākie raksti

    Mēnesi pirms nākamā iPhone 15 modeļa izziņošanas, parādījušās baumas, ka iPhone 15 Pro modeļu iekšējā atmiņa varētu sākties no 256GB iepriekšējo 128GB vietā.

    Apple iPhone telefoni ir tie, kuru bāzes modeļu atmiņas ietilpība vienmēr ir bijusi diezgan maza, salīdzinot ar konkurentiem. Vien nesen visi modeļi sāka saņemt 128GB bāzes ietilpību. Pēdējā informācija liecina, ka gaidāmā Pro sērija to varētu mainīt. Proti, iPhone 15 Pro un iPhone 15 Pro Max modeļu ietilpība sāktos no 256GB.

    Reizē ar šīm baumām tiek cerēts, ka maksimālā ietilpība Pro modeļiem sasniegs 2TB. Līdz ar to pieejamās atmiņas būtu 256GB un 512GB, kā arī 1TB un 2TB. Kā viens no iemesliem atmiņas pieaugumam tiek saistīts ar gaidāmo cenas pieaugumu. Taču tā vairāk ir spekulācija vai gaidas, jo nebūtu nekāds pārsteigums, ja iPhone vienkārši paliktu dārgāks, nepalielinot atmiņu.

    Šī ir nebeidzamā diskusija cik ir minimālā atmiņa ar kādu pietiek mūsdienās, bet palielinoties video un bilžu kvalitātei, tā noteikti piepildās visai ātri. Tad gan talkā nāk iespēja palielināt iCloud mākoņdatu servisa ietilpību, kur visu glabāt.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma